Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Whatsapp button om contact op te nemen met Thomas van Thab Design

Diensten

Webflow website

Webflow won in korte tijd het vertrouwen van meer dan 3,5 miljoen designers en teams, wereldwijd. Het is volgens ons ;) wel het beste platform om te creëren, samen te werken en websites te bouwen die jij zonder kennis van code eenvoudig zelf kunt bijhouden.

Ik wil online gevonden worden
Wij tillen je website naar een hoger niveau!
Klanten geven ons een 4,8
Wefblow website laten maken door thab design

Webflow website laten maken

Wil je een Webflow website laten maken? Wij creëren de basis en maken het ontwerp. Jij kunt dat vervolgens gewoon zelf beheren, zonder kennis van HTML, CSS en JavaScript. Het zit allemaal gevangen in een eenvoudige visuele editor. Daarin klik je aan wat je nodig hebt en pas je gemakkelijk teksten en foto's aan. Het is makkelijker dan ooit, zodat je voortaan gewoon zelf pagina’s aanmaakt, die aanpast en bijvoorbeeld uitbreidt als je online meer wilt vertellen.

Ondertussen biedt de website in Webflow die we voor je bouwen allerlei professionele mogelijkheden:

Webflow website design

We ontwerpen een unieke website op basis van het Webflow CMS. Dat trekt de aandacht en past bijvoorbeeld precies bij jouw (nieuwe) huisstijl.

Design bij de content die je wilt creëren

Vervolgens vormt het design zich rond de content die je wilt creëren. Je hebt online de volledig creatieve vrijheid, of je kunt ons vertellen wat je graag wilt laten maken.

Webshop in Webflow? Met Shopify is het mogelijk

En wil je aan de website (na verloop van tijd) een webshop toevoegen? Het loopt met Webflow naadloos in elkaar over. Zo maak je online een extra verkoopkanaal aan.

Apart ledengedeelte op de pagina

Of gebruik een ledengedeelte op de pagina. Zo verdien je online geld met cursussen, uitleg video’s of andere content die je exclusief wilt aanbieden.

Professionele Webflow website? Zo werken wij

Twijfel je tussen Webflow en WordPress of ben je gewoon benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Allereerst willen we graag meer weten over wat jij in gedachten hebt. Dus staat er al een website, heb je een globaal idee of zoek je juist naar inspiratie?

Wij helpen je ermee op weg. Vervolgens maken we de eerste schetsen, bijvoorbeeld om je te laten zien hoe de Webflow-homepage eruit kan zien. Ondertussen richten we de technische achterkant van de website alvast in, voorbereiding op bijvoorbeeld online marketing. Na jouw akkoord ontwerpen we ook de andere pagina’s. Zo komen we samen tot de Webflow website die jij wilt laten maken.

Webdesign bureau Alkmaar

Als creatief webdesign bureau uit Alkmaar weten we wat de aandacht trekt en hoe je met jouw bedrijf uitstraalt wat je wilt overbrengen. Dus ben je benieuwd wat er nodig is voor ervaren vertrouwen, voor een frisse stijl of voor het juiste gevoel dankzij voldoende tekst en toelichting met afbeeldingen? Dat is waar we je graag mee helpen.

Thab design, een webdesign bureau uit alkmaar

We zijn jouw webdesign bureau in Alkmaar in. Dankzij doorlopende opdrachten werken we voortdurend aan homepages, landingspagina’s, mobiele ontwerpen en andere online uitingen. Dat doen we standaard responsive, dus automatisch afgestemd op het scherm dat jouw bezoeker, gebruiker of klant uiteindelijk gebruikt. Dat garandeert de beste weergave, waarmee jij overbrengt wat je online wilt vertellen.

Je kunt de website laten ontwerpen die je wilt, of ons vragen om inspiratie. Dus heb je al een globaal of zelfs concreet idee? We frissen verouderde webdesigns op, creëeren nieuwe ontwerpen en maken op die manier alles wat jij kunt dromen.

Wat maakt jullie webdesign met Webflow uniek?

Pijl die omlaag wijst

Onze aanpak in webdesign is volledig gepersonaliseerd. We nemen de tijd om jouw bedrijf en doelen te begrijpen, zodat we een website kunnen ontwerpen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en geoptimaliseerd voor jouw specifieke bedrijfsbehoeften.

Hoe zorgen jullie voor een mobielvriendelijke website?

Pijl die omlaag wijst

We zorgen ervoor dat jouw website volledig responsief is. Dit betekent dat het ontwerp zich automatisch aanpast aan verschillende schermformaten, van desktops tot smartphones, om een optimale gebruikerservaring te garanderen.

Kan ik mijn bestaande website laten vernieuwen?

Pijl die omlaag wijst

Absoluut! We kunnen jouw huidige website een complete make-over geven, waarbij we de nieuwste ontwerptrends en technologieën gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw website modern en effectief blijft.

Hoe lang duurt het om een nieuwe Webflow website te ontwikkelen?

Pijl die omlaag wijst

De tijdsduur voor het ontwikkelen van een website kan variëren afhankelijk van de complexiteit en specifieke vereisten. Over het algemeen streven we ernaar om projecten binnen enkele weken 4 tot 6 weken af te ronden afhankelijk van de grootte van het project.

Hoe belangrijk is website veiligheid en hoe garanderen jullie dit?

Pijl die omlaag wijst

Veiligheid is voor ons een topprioriteit, vooral voor bedrijven met gevoelige informatie. Wij implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waaronder SSL-certificaten, veilige hosting, en regelmatige updates om de bescherming van jouw website en de gegevens van jouw gebruikers te waarborgen.

Bieden jullie ook ondersteuning na de lancering van de website?

Pijl die omlaag wijst

Ja, wij bieden doorlopende ondersteuning, onderhoudsdiensten en SEO optimalisatie om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal blijft functioneren en up-to-date blijft met de laatste webtrends en technologieën.

Sneller online vindbaar met
een  professionele Webflow website

Onze bewezen 6-stappen methode resulteert niet alleen in een op maat gemaakte oplossing voor jouw bedrijf, maar ook zorgt voor een transparante en betrokken ervaring van begin tot eind. Zodat jij een website krijgt waar je trots op kan zijn.
01

Kennismaking

We beginnen met een goed gesprek om jouw doelen te begrijpen en in kaart te brengen. Zo zorgen we ervoor dat we snel en precies leveren wat je nodig hebt.
02

Wireframes (schetsen)

De wireframes zijn de blauwdruk van jouw website of webshop. Dit helpt ons om snel te werken en geeft jouw meteen een helder beeld van het eindresultaat.
03

Webdesign

Wij transformeren de wireframes in aantrekkelijke maatwerk ontwerpen die jouw klanten aanspreken en jouw bedrijf snel en professioneel online presenteren.
04

Webflow ontwikkeling

Nadat jouw ontwerpen perfect zijn afgestemd, zetten we deze met zorg en snelheid om in een werkende website via Webflow, zodat je razendsnel online bent en klaar om je bedrijf te laten groeien.
05

Live gang

We zorgen dat jouw Webflow website of webshop snel en soepel online staat met betrouwbare hosting, zodat je onmiddellijk kunt starten met het verwelkomen van bezoekers op je nieuwe website.
06

Blijven groeien

Ook na de lancering zijn we er voor je. Voor snelle hulp bij vragen, updates of SEO-optimalisatie kun je altijd bij ons terecht. We zijn goed bereikbaar en staan klaar om te zorgen dat jouw online bedrijf blijft bloeien.

Wat is de investering van een Webflow website?

Wat een professionele Webflow website bij ons moet kosten? Transparant: dat zijn onze prijzen voor jouw maatwerk website. Je betaalt één keer voor de ontwikkeling, helemaal gemaakt voor jouw doelen en behoeften. Elke maand zorgen we voor een veilige, goed onderhouden en supersnelle website. Jouw website is klaar voor nu én de toekomst, met een design dat perfect past bij jouw bedrijf.

Webflow webiste op maat

Optimaal voor om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Verzamel klanten en verhoog je online vindbaarheid.
Check mark
Levertijd: 4 a 6 weken
Check mark
Wireframes
Check mark
Webdesign op maat
Check mark
SEO optimalisatie
Check mark
Gegarandeerd een snelle website
Check mark
5 pagina’s gevuld!
Check mark
3 feedback momenten
Check mark
Het nieuwste CMS systeem (webflow)
Check mark
Responsive (Mobiel vriendelijk)
Check mark
De mooiste animaties
Check mark
Gratis zakelijk e-mailadres
Check mark
Hosting vanaf €49,00 per maand
Claim vandaag nog deze deal
€4999
€2500,*

Overtuigt online met een Webflow website.

Even sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij beantwoorden al je vragen - en doen je graag een persoonlijk voorstel. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor maatwerk webflow website.

Check mark
Professioneel (en bewezen) webdesign
Check mark
Responsieve webdesign die perfect werkt op alle apparaten
Check mark
Je klant krijgt supersnelle laadtijden en optimale prestaties.
Check mark
Jouw website binnen 4 tot 6 weken online
Klanten geven ons een 4,8
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Lock icon voor verzegelde versturing
Wij gaan veilig met je gegevens om

Laatste projecten

Ontdek meer diensten

Leer hier alles over Weblow!

Gratis scan

Meer uit je website halen?

Laat je website gratis beoordelen door een echte expert!
Website voorbeeld van Dekker Bouw
Bedankt voor het insturen van je website! 
Binnen 24 uur krijg je de scan terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.