Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Diensten

Webflow website

Webflow won in korte tijd het vertrouwen van meer dan 3,5 miljoen designers en teams, wereldwijd. Het is misschien wel het beste platform om te creëren, samen te werken en websites te bouwen die jij zonder kennis van code eenvoudig zelf kunt bijhouden.

Webflow website laten maken

Wil je een Webflow website laten maken? Wij creëren de basis en maken het ontwerp. Jij kunt dat vervolgens gewoon zelf beheren, zonder kennis van HTML, CSS en JavaScript. Het zit allemaal gevangen in een eenvoudige visuele editor. Daarin klik je aan wat je nodig hebt en sleep je de stukken die je wilt verplaatsen. Het is makkelijker dan ooit, zodat je voortaan gewoon zelf pagina’s aanmaakt, die aanpast en bijvoorbeeld uitbreidt als je online meer wilt vertellen.

Ondertussen biedt de website in Webflow die we voor je bouwen allerlei professionele mogelijkheden:


Ontwerpen die de aandacht trekken
We ontwerpen een unieke website op basis van het Webflow CMS. Dat trekt de aandacht en past bijvoorbeeld precies bij jouw (nieuwe) huisstijl.

Design bij de content die je wilt creëren
Vervolgens vormt het design zich rond de content die je wilt creëren. Je hebt online de volledig creatieve vrijheid, of je kunt ons vertellen wat je graag wilt laten maken.

Webshop bij de website
En wil je aan de website (na verloop van tijd) een webshop toevoegen? Het loopt met Webflow naadloos in elkaar over. Zo maak je online een extra verkoopkanaal aan.

Apart ledengedeelte op de pagina
Of gebruik een ledengedeelte op de pagina. Zo verdien je online geld met cursussen, uitlegvideo’s of andere content die je exclusief wilt aanbieden.

Waarom Thab Design?

Wij zijn ontwerpers met de gedrevenheid van een full-service reclamebureau. Dat betekent dat design bij ons hand-in-hand gaat met mogelijkheden op het gebied van marketing. Het is precies die combinatie die Webflow zo sterk maakt.

Webflow websites bieden allerlei mogelijkheden voor (online) marketing. Ondertussen zorgt het design voor vertrouwen, duidelijkheid en de creativiteit die bezoekers en klanten over de streep trekt. Wij omarmen die combinatie. Het is precies waar we al jaren sterk in zijn vanuit Oostzaan bij Alkmaar, in Noord-Holland.

Web ontwikkelaar Thomas Kleverlaan

Thomas Kleverlaan

Web ontwikkelaar
Wilt u meer weten over onze Webflow website mogelijkheden?
Vraag Thomas

Zo werken wij

Twijfel je tussen Webflow en WordPress of ben je gewoon benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Allereerst willen we graag meer weten over wat jij in gedachten hebt. Dus staat er al een website, heb je een globaal idee of zoek je juist naar inspiratie?

Wij helpen je ermee op weg. Vervolgens maken we de eerste schetsen, bijvoorbeeld om je te laten zien hoe de Webflow-homepage eruit kan zien. Ondertussen richten we de technische achterkant van de website alvast in, voorbereiding op bijvoorbeeld online marketing. Na jouw akkoord ontwerpen we ook de andere pagina’s. Zo komen we samen tot de Webflow website die jij wilt laten maken.

Thomas Kleverlaan

Web ontwikkelaar

Wil je meer weten over jouw Webflow website?

Stuur ons een e-mail naar info@thabdesign.nl of gebruik het online contactformulier.
Dan nemen we snel contact met je op.

Dank u! Uw inzending is ontvangen!

Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Gerelateerd aan Webflow website

Er zijn helaas geen items gevonden over Webflow website

Ontdek meer diensten