Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Whatsapp button om contact op te nemen met Thomas van Thab Design

Diensten

Webflow website

Webflow won in korte tijd het vertrouwen van meer dan 3,5 miljoen designers en teams, wereldwijd. Het is misschien wel het beste platform om te creëren, samen te werken en websites te bouwen die jij zonder kennis van code eenvoudig zelf kunt bijhouden.

Vraag direct een kennismaking aan
Wij tillen je website naar een hoger niveau!
Sterren van reviews
4,8/5 op basis van 6+ reviews
Wefblow website laten maken door thab design

Webflow website laten maken

Wil je een Webflow website laten maken? Wij creëren de basis en maken het ontwerp. Jij kunt dat vervolgens gewoon zelf beheren, zonder kennis van HTML, CSS en JavaScript. Het zit allemaal gevangen in een eenvoudige visuele editor. Daarin klik je aan wat je nodig hebt en sleep je de stukken die je wilt verplaatsen. Het is makkelijker dan ooit, zodat je voortaan gewoon zelf pagina’s aanmaakt, die aanpast en bijvoorbeeld uitbreidt als je online meer wilt vertellen.

Ondertussen biedt de website in Webflow die we voor je bouwen allerlei professionele mogelijkheden:


Ontwerpen die de aandacht trekken
We ontwerpen een unieke website op basis van het Webflow CMS. Dat trekt de aandacht en past bijvoorbeeld precies bij jouw (nieuwe) huisstijl.

Design bij de content die je wilt creëren
Vervolgens vormt het design zich rond de content die je wilt creëren. Je hebt online de volledig creatieve vrijheid, of je kunt ons vertellen wat je graag wilt laten maken.

Webshop bij de website
En wil je aan de website (na verloop van tijd) een webshop toevoegen? Het loopt met Webflow naadloos in elkaar over. Zo maak je online een extra verkoopkanaal aan.

Apart ledengedeelte op de pagina
Of gebruik een ledengedeelte op de pagina. Zo verdien je online geld met cursussen, uitleg video’s of andere content die je exclusief wilt aanbieden.

Waarom Thab Design?

Wij zijn ontwerpers met de gedrevenheid van een full-service reclamebureau. Dat betekent dat design bij ons hand-in-hand gaat met mogelijkheden op het gebied van marketing. Het is precies die combinatie die Webflow zo sterk maakt.

Webflow websites bieden allerlei mogelijkheden voor (online) marketing. Ondertussen zorgt het design voor vertrouwen, duidelijkheid en de creativiteit die bezoekers en klanten over de streep trekt. Wij omarmen die combinatie. Het is precies waar we al jaren sterk in zijn vanuit Oostzaan bij Alkmaar, in Noord-Holland.

Zo werken wij

Twijfel je tussen Webflow en WordPress of ben je gewoon benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Allereerst willen we graag meer weten over wat jij in gedachten hebt. Dus staat er al een website, heb je een globaal idee of zoek je juist naar inspiratie?

Wij helpen je ermee op weg. Vervolgens maken we de eerste schetsen, bijvoorbeeld om je te laten zien hoe de Webflow-homepage eruit kan zien. Ondertussen richten we de technische achterkant van de website alvast in, voorbereiding op bijvoorbeeld online marketing. Na jouw akkoord ontwerpen we ook de andere pagina’s. Zo komen we samen tot de Webflow website die jij wilt laten maken.

Web ontwikkelaar Thomas Kleverlaan

Thomas Kleverlaan

Web ontwikkelaar
Wilt u meer weten over onze Webflow website mogelijkheden?
Vraag Thomas

Sneller online vindbaar
met onze bewezen aanpak

Onze bewezen 6-stappen methode resulteert niet alleen in een op maat gemaakte oplossing voor jouw bedrijf, maar ook zorgt voor een transparante en betrokken ervaring van begin tot eind. Zodat jij een website krijgt waar je trots op kan zijn.
01

Kennismaking

We beginnen met een goed gesprek om jouw doelen te begrijpen en in kaart te brengen. Zo zorgen we ervoor dat we snel en precies leveren wat je nodig hebt.
02

Wireframes

De wireframes zijn de blauwdruk van jouw website of webshop. Dit helpt ons om snel te werken en geeft jouw meteen een helder beeld van het eindresultaat.
03

Design

Wij transformeren de wireframes in aantrekkelijke maatwerk ontwerpen die jouw klanten aanspreken en jouw bedrijf snel en professioneel online presenteren.
04

Ontwikkeling

Nadat jouw ontwerpen perfect zijn afgestemd, zetten we deze met zorg en snelheid om in een werkende website via Webflow, zodat je razendsnel online bent en klaar om je bedrijf te laten groeien.
05

Live gang

We zorgen dat jouw website of webshop snel en soepel online staat met betrouwbare hosting, zodat je onmiddellijk kunt starten met het verwelkomen van bezoekers op je nieuwe website.
06

Blijven groeien

Ook na de lancering zijn we er voor je. Voor snelle hulp bij vragen, updates of SEO-optimalisatie kun je altijd bij ons terecht. We zijn goed bereikbaar en staan klaar om te zorgen dat jouw online bedrijf blijft bloeien.

Wat is de investering van een webdesign in alkmaar?

Wat een website in Alkmaar bij ons moet kosten? Transparant: dat zijn onze prijzen voor jouw maatwerk website. Je betaalt één keer voor de ontwikkeling, helemaal gemaakt voor jouw doelen en behoeften. Elke maand zorgen we voor een veilige, goed onderhouden en supersnelle website. Jouw website is klaar voor nu én de toekomst, met een design dat perfect past bij jouw bedrijf.

Webdesign op maat

Optimaal voor om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Verzamel klanten en verhoog je online vindbaarheid.
Check mark
Levertijd: 4 a 6 weken
Check mark
Wireframes
Check mark
Webdesign op maat
Check mark
SEO optimalisatie
Check mark
Gegarandeerd een snelle website
Check mark
5 pagina’s gevuld!
Check mark
3 feedback momenten
Check mark
Het nieuwste CMS systeem (webflow)
Check mark
Responsive (Mobiel vriendelijk)
Check mark
De mooiste animaties
Check mark
Gratis zakelijk e-mailadres
Check mark
Hosting vanaf €49,00 per maand
Claim vandaag nog deze deal
€4999
€2500,*

Overtuigt online met een Webflow website.

Even sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij beantwoorden al je vragen - en doen je graag een persoonlijk voorstel. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor maatwerk webflow website.

Check mark
Professioneel (en bewezen) webdesign
Check mark
Responsieve webdesign die perfect werkt op alle apparaten
Check mark
Je klant krijgt supersnelle laadtijden en optimale prestaties.
Check mark
Jouw website binnen 4 tot 6 weken online
Klanten geven ons een 4,8
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Lock icon voor verzegelde versturing
Wij gaan veilig met je gegevens om

Laatste projecten

Ontdek meer diensten