Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Nevo Klimaatbeheersing

Webdesign

Website ontwikkeling

Website opmaat voor Nevo Klimaatbeheersing

Doel

Het doel voor de nieuwe website van Nevo was het vernieuwen van de oude website. Een volledig nieuwe site met super snelle laadtijden. De oude website was achterhaald en deed niet aan de standaarden van vandaag de dag. Hier hebben wij een geheel nieuw ontwerp voor gemaakt. Met het doel om informatie te verstrekken aan de bezoeker en een uitgebreid portfolio van allemaal verschillend werk door Nevo.

Uitkomst

Nevo klimaatbeheersing levert engineering, installatie & service op maat. Met behulp van de laatste technieken verzorgen zij koeling, verwarming, luchtverversing en vochtigheidsregeling voor zowel het bedrijfsleven (o.a. bancaire sector, hotel- en casino branche en zorgcentra), als de veeleisende particulier.

Impact

Een snelle responsive website, met een overzichtelijk dienstenaanbod waar potentiele klanten kunnen zien waar Nevo klimaatbeheersing voor staat.

Airco unit Nevo klimaatbeheersing
Mockup van nevo.nl website in desktop formaat

WordPress CMS

Voor de website hebben wij gebruik gemaakt van een duidelijk en gemakkelijk in te vullen CMS (content management systeem). De portfolio pagina is een archief waar alle items dynamisch worden ingeladen. Hierdoor kan Nevo gemakkelijk zelf portfolio items in toevoegen of aanpassen aan de hand van een formulier. Op een portfolio item pagina kan je ook recent geplaatste portfolio items zien, dit zodat de bezoeker gemakkelijk naar een ander recent item kan doorklikken.

Imac mockup met website van nevo.nl zichtbaar

Snelheid is alles

Google houdt van snelle websites. Maar niet alleen google, ook de bezoeker van een website wilt graag dat alles snel laadt. Als je website er 3 seconde of langer over doet om te laden. Ben je de bezoeker kwijt. Zorg er dus voor dat je daar onder zit. In dit geval laadt de website zelfs binnen 2 seconden. Het maken van een snelle website heeft met veel factoren te maken. Van het optimaliseren van afbeeldingen en de codes. Tot de snelheid van je hosting en het gebruikmaken van browsercaching in combinatie met een CDN. Dit alles maakt een website snel en gebruiksvriendelijk. In dit geval heeft de website een score van 95 dit is hoog! Hierdoor zal je website ook beter ranken in de google zoekresultaten. Want zeg nou eerlijk, wie wil dat nou niet.

Resultaat

Nevo is zeer tevreden met het eindresultaat van de website. Een overzichtelijke en snelle website, die goed aansluit op de huisstijl en perfect werkt op desktop, tablet en mobiel. Er is een duidelijk overzicht van wat Nevo aanbiedt zodat potentiële klanten al goed weten wat ze doen en hoe ze gemakkelijk contact kunnen opnemen. Met daarbij een uitgebreid portfolio.

Een mock-up van een hand met een telefoon die de website van nevo.nl weer geeft

Hoogtepunten

  • Fijne samenwerking met Nevo klimaatbeheersing.
  • Vrijheid in het ontwerpen en ontwikkelen van de website.
Whatsapp button om contact op te nemen met Thomas van Thab Design