Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Whatsapp button om contact op te nemen met Thomas van Thab Design

Diensten

DTP & Drukwerk

Van autobelettering tot buitenreclame en drukwerk laten ontwerpen: dat is wat we voor je doen als full-service reclamebureau. We zijn gespecialiseerd in DTP en drukwerk, bijvoorbeeld visitekaartjes, flyers, posters en brochures. Dus wil je drukwerk laten ontwerpen in Noord-Holland of de omgeving van Alkmaar? Wij staan voor je klaar.

DTP en drukwerk voor jouw bedrijf

Je kunt al het reclamemateriaal bestellen dat je zoekt. En beter nog, wij kunnen ontwerpen op basis van slechts een creatief idee of eerste concept. Dus zoek je een creatieve partner voor DTP en drukwerk? Wij helpen je graag met:


• Visitekaartjes
Een goed visitekaartje maakt een sterke eerste indruk. Het kaartje bevat de belangrijkste informatie voor jouw potentiële klant, leverancier of een ander waardevol contact. Wij helpen je visitekaartjes te ontwerpen en drukken die op hoogwaardig, uniek of opvallend stijlvol papier.

Wij ontwerpen visitekaartjes op speciale veredelingen, zoals goud, zilver en koper. Bovendien creëren we reliëf om beeld en tekst meer te laten opvallen.
Met de keuze voor duurzaam PEFC-papier draag je bij aan duurzaam beheer van bossen.

• Flyers
Verspreid flyers met daarop jouw diensten, producten of informatie over een evenement dat je organiseert. Onze ontwerpers helpen je de flyers te ontwikkelen, in te delen en op te maken. Zo komen we samen tot een ontwerp dat precies overbrengt wat jij graag wilt vertellen.

Er zijn meer dan 12 variaties mogelijk om folders en flyers te vouwen. Denk bijvoorbeeld aan een drieluik, zigzagvouw en wikkelvouw.

• Posters
Een grote poster trekt ontzettend veel aandacht. Wij weten hoe je de juiste indeling kiest, kleuren gebruikt die opvallen en jouw boodschap op de juiste manier overbrengt. Laat onze professionals de poster ontwerpen en het drukwerk verzorgen, voor een professionele keuze voor jouw bedrijf.

We kunnen onder andere watervaste en weerbestendige posters drukken met en beschermlak. Dit zijn bestand tegen regen, sneeuw, fel zonlicht én harde wind. Ondanks de beschermlaag mag de poster na de campagne gewoon bij het oud papier.

• Brochures
Leg in een uitgebreide brochure uit welke diensten of producten je aanbiedt. Onze ontwerpers adviseren je over de opmaak, indeling en de inhoud van een goede brochure.

Vertel een goed verhaal, waarmee je klanten, leveranciers of andere zakelijke partners overtuigt. Wij bedrukken op precies het papier dat jij voor ogen hebt.

Samen met Rimaxx Reclame

Voor belettering, binnenreclame en buitenreclame werken we samen met onze partner Rimaxx Reclame. Het reclamebureau uit Zaandam heeft daarmee veel ervaring. Bovendien sluit hun werkwijze goed aan op die van ons. Uiteraard heb jij gewoon één aanspreekpunt, zodat je steeds goed weet waar je aan toe bent en waar wij (met onze partner) aan werken.

Samen kunnen we op het gebied van reclamemateriaal je natuurlijk van dienst zijn met:

Autobelettering
Vergroot jouw naamsbekendheid met rijdende reclame. Zorg dat je gezien wordt. Wij verzorgen autobelettering met professionele folie, geschikt voor ieder oppervlak. Uiteraard helemaal op maat en met een ontwerp dat de aandacht trekt.

Carwrapping
Ga voor glans, mat, zijdeglans of full-colour folie. Het zijn zomaar een paar mogelijkheden om de auto ‘in te pakken’. Of een bestelwagen, ander voertuig of zelfs een vaartuig. Wij wrappen wasstraat-bestendig en met een wrap die we weer netjes kunnen verwijderen.

Stickers en drukwerk
Laat raamstickers, complete posters of opvallende flyers en visitekaartjes ontwerpen. Wij helpen je inspiratie op te doen met alle soorten drukwerk en reclamemateriaal dat we kunnen bedrukken. 

Borden, vlaggen en doeken
Bedruk borden, vlaggen en doeken en trek daarmee buiten professioneel de aandacht. Jij kunt reclamemateriaal bestellen in iedere vorm en iedere afmeting. We leveren snel, zowel bij jouw bedrijf als op locatie.

Binnenreclame
Laat binnenreclame ontwerpen en creëer op de werkvloer een professionele uitstraling. Ontvang klanten in een mooie ruimte of benadruk bij werknemers waar jullie het samen voor doen.

Buitenreclame
Gebruik buitenreclame om de aandacht te trekken en een sterke eerste indruk te maken op bezoekers. Met het reclamemateriaal dat wij ontwerpen en bedrukken krijgt jouw bedrijf de aandacht die het verdient.

Tip: wil je nóg iets anders laten ontwerpen of bedrukken? Neem contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw creatieve idee of concept.

Waarom Thab Design?

Ons team bestaat uit grafisch ontwerpers, creatief kundigen en DTP-specialisten. Zo kunnen we al het reclamemateriaal dat jij kunt bedenken ontwerpen én bedrukken. Het resultaat is DTP en drukwerk waarmee jij indruk maakt of de aandacht trekt.

Abel Abels Art director

Abel Abels

Art director
Wilt u meer weten over onze huisstijl mogelijkheden?
Vraag Abel

Zo werken wij

Jouw creatieve idee of eerste concept vormt het uitgangspunt voor onze aanpak. Wij inspireren je met de mogelijkheden of gaan volgens de gevraagde richtlijnen voor je aan de slag. Op die manier maken we reclamemateriaal waarmee jij s uiting creëert die je zoekt voor jouw bedrijf. 

Abel Abels

Art director

Wil je meer weten over ons DTP en drukwerk voor jou?

Stuur ons een e-mail naar info@thabdesign.nl of gebruik het online contactformulier.
Dan nemen we snel contact met je op.

Dank u! Uw inzending is ontvangen!

Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Gerelateerd aan DTP & Drukwerk

Doggy Allround

WooCommere webshop en huisstijl voor doggyallround.nl

Webshop ontwikkeling
Bekijk project >
Bertram Bakery

Webdesign en branding voor Bertram Bakery

Logo design
Bekijk project >

Ontdek meer diensten