Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Dekker Bouw

Website ontwikkeling

Webdesign

Wordpress website met maatwerk design voor optimale conversie

Doel

Help Dekker Bouw, een Nederlands aannemer en bouwbedrijf, hun oude website te vertalen naar een nieuwe website die de betrokkenheid verhoogt en verkeer omzet in hoogwaardige leads.

Uitkomst

Een gebruiksvriendelijke WordPress website waarmee bezoekers in een oogwenk de informatie vinden die ze zoeken. De website is ontworpen om bezoekers om te zetten in klanten en meerdere informatieve pagina’s die hun diensten op een overtuigende manier laten zien.

Impact

De nieuwe website biedt een verbeterde gebruikerservaring (UX) en stelt Dekker Bouw in staat hoogwaardige leads te genereren.

Elke website heeft een goede fundering nodig net als de aanbouw op deze foto
Dekker bouw verschillende devices

Strategie

Dekker Bouw bereidt zich voor op een digitale toekomst en is vastbesloten om hun online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Het Nederlandse bedrijf heeft één digitaal toegangspunt: de website. De website had een upgrade nodig om relevant te blijven in google, de leadgeneratie via de website te verhogen en een nieuwe vernieuwde look en feel aan de website te geven om mee te blijven gaan met de tijd.

responsive design voor de Dekker Bouw website

Creatief

De merkidentiteit van Dekker Bouw gaf ons een goede basis om creatief te zijn en een sterke online aanwezigheid op te bouwen. We creëerden een modern en zakelijk ontwerp gebaseerd op het logo van Dekker Bouw en gebruikten dit in de hele website om een herkenbare en onderscheidende look te creëren. We hebben drop-down menu's ingekort, de inhoud opgeschoond en de navigatie vereenvoudigd om de tijd die op de site wordt doorgebracht te verlengen en een betere UX te bieden.

Resultaat

De eigenaar van Dekker Bouw is erg tevreden met het eindresultaat van de website. De website is 3x zo snel als de oude website, hierdoor wordt de gebruikerservaring weer verhoogd waardoor mensen langer op de website blijven. Dit is dan ook weer bevorderlijk voor Google aangezien de content dan ook als meer relevant wordt gezien. Al met al zijn wij zelf ook erg blij met het resultaat en weer een website om trots op te zijn!

Website screenshots van dekker bouw

Hoogtepunten

  • Het bouwen van een zeer functionele en visueel aantrekkelijke website in minder dan zes weken.
  • Het creëren van een online portfolio die een duidelijk beeld schept van de mogelijkheden die Dekker Bouw biedt

Whatsapp button om contact op te nemen met Thomas van Thab Design