Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Doggy Allround

Logo design

Webdesign

Webshop ontwikkeling

DTP & Drukwerk

WooCommere webshop en huisstijl voor doggyallround.nl

Doel

Het doel van voor de nieuwe het nieuwe logo, huisstijl en webshop van doggy allround was het samenvoegen van 2 bedrijven. Namelijk Doggyfood oostzaan en Hondenuitlaatservice Oostzaan. De webshop van Doggyfood en de website van HUS Oostzaan moesten samen komen met een geheel nieuwe stijl. Een vriendelijke, toegankelijk, en passend bij beide bedrijven hebben wij een nieuw logo, huisstijl en een nieuwe webshop ontwikkelt.

Uitkomst

Een super snelle webshop in een volledig nieuwe huisstijl met een krachtig en modern logo die de naam van het bedrijf goed weergeeft op een speelse manier. De lichtblauwe kleur maakt het geheel erg fris en vriendelijk en dat was nou precies wat de eigenaren in gedachten hadden.

Impact

Doordat de webshop nu maar liefst 10x sneller is dan de oude webshop is gebruiksvriendelijkheid drastisch toegenomen. Het nieuwe ontwerp heeft er voor gezorgd dat je nu gemakkelijker door de website navigeert en gemakkelijk door het assortiment kan zoeken of filteren waarna je een bestelling kan plaatsen en kan betalen met IDEAL. Hierdoor zijn de verkopen van de webshop al bijna verdubbelt binnen 1 maand!

Logo van Doggy Allround met hond op de achtergrond
Responsive Woocommerce webshop van Doggy Allround

Responsive

De website is natuurlijk volledig responsive wat niet geheel onbelangrijk is. De meeste bezoekers komen namelijk via hun telefoon op de website, hierdoor is het dus nog belangrijker dan de desktopversie van de website. Dit hebben wij als uitgangspunt genomen voor de nieuwe website. Dit omdat het in de oude site een drama was om te navigeren door de pagina’s. Dit was voor de klant dan ook een zeer belangrijk punt van aandacht.

Wefact koppeling met Woocommere voor een gemakkelijke administratie

Wefact

Voor de nieuwe webshop hebben wij een al bestaande koppeling gemaakt tussen Woocommerce en Wefact. Erg gemakkelijk aangezien voorheen de facturen handmatig geboekt moesten worden. Erg veel werk voor iets wat ook gemakkelijk automatisch kan. Het scheelt de eigenaren bijna 6 uur per week aan werk. Door de koppeling wordt na een bestelling automatisch een factuur in Wefact aangemaakt, als de bestelling dan betaald is wordt dat geregistreerd in Wefact. Hierdoor hoeven de eigenaren niet de bestellingen van Woocommerce handmatig in Wefact te zetten en kijken of de facturen al betaald zijn.

Resultaat

Wij zelf vonden dit een super tof project om aan mee te werken, met een aantal uitdagingen die wij hebben overkomen is dit weer een project om trots op te zijn. De eigenaren waren dan ook super tevreden over het door ons geleverde werk en dat is natuurlijk altijd goed om te horen. <a href="doggyallround.nl">Bekijk hier de nieuwe website van Doggy Allround</a>

Mobile met de website van doggyallround.nl open, met op de achtergrond een hond die hongerig kijkt naar het eten.

Hoogtepunten

  • Door de grootte van het aantal producten op de website was het een goede uitdaging om de website snel en gebruiksvriendelijk te houden zodat dat het niet onoverzichtelijk zou worden.
  • De leuke foto’s van de honden maakte het altijd weer een plezier om de foto’s te bewerken.
  • Het helpen samenvoegen van 2 bestaande bedrijven en daar een volledig nieuwe huisstijl, logo en webshop voor te ontwerpen en ontwikkelen.
Whatsapp button om contact op te nemen met Thomas van Thab Design