Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Diensten

Website ontwikkeling

De beste website bouwers zullen het je unaniem vertellen: WordPress is de beste keuze voor jouw bedrijf. Van groot tot klein en met tal van koppelingen tot heel eenvoudig: het maakt de website ontwikkeling makkelijk. Bovendien heb je dankzij het WordPress CMS zelf de touwtjes in handen, ook zonder verdere technische kennis.

Website ontwikkeling door specialisten

Wij zijn jouw WordPress specialist in Oostzaan bij Alkmaar, Noord-Holland. Dus wil je een website laten maken en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn in WordPress? Het is een CMS, een Content Management Systeem. Dat vormt het basisplatform, waar we een uniek webdesign aan toevoegen. En waar allerlei plugins voor beschikbaar zijn, voor iedere denkbare praktische functionaliteit.

Als WordPress bureau zorgen wij ervoor dat we de website voor je maken die jij graag wilt gebruiken. Dus zoek je naar maatwerk, wil je een uniek design of denk je aan specifieke functies? Zelfs als je een bestaande website hebt waarvan je het beste wilt behouden kunnen we je daarmee uitstekend helpen.

Tip: laat je een website in WordPress maken? Dan staat de basis meteen goed ingesteld voor een betere vindbaarheid (SEO). Bovendien kunnen we je daarover specifiek adviseren.

Waarom Thab Design?

We zijn jouw WordPress website bureau, met veel ervaring met dit CMS. Dat betekent dat we de professionele website ontwikkeling voor je aanbieden, terwijl je daar een scherpe prijs voor betaalt. We kennen de snelkoppelingen om gebruik te maken van wat er al beschikbaar is. Daar voegen we vervolgens een uniek ontwerp aan toe, zodat jouw website de uitstraling krijgt waar je blij van wordt.

En wil je ook meteen een logo of een complete huisstijl laten ontwerpen? We voegen het allemaal voor je samen, net als de reclame-uitingen die je daarna wilt doen. Zo weet je zeker dat je op de website en in alle andere communicatievormen dezelfde taal spreekt. Uiteraard laten we je graag een aantal voorbeelden zien van andere websites, huisstijlen en reclame materialen die we voor klanten ontwikkelden.

Web ontwikkelaar Thomas Kleverlaan

Thomas Kleverlaan

Web ontwikkelaar
Wilt u meer weten over onze website ontwikkeling mogelijkheden?
Vraag Thomas

Ons proces

Dankzij WordPress is de website ontwikkeling een stuk sneller geworden. We gaan graag met je in gesprek over jouw voorkeuren, vormen en ontwerpen, terwijl we de aanzet aan de achterkant alvast kunnen opstarten.

Dus heb je al een creatief concept, een globaal idee of zoek je juist naar inspiratie? We zijn benieuwd naar de website die jij in gedachten hebt. Wij maken daarvoor de eerste schetsen, terwijl we de basis opzetten om het technisch allemaal tip-top in orde te maken. Na jouw akkoord op bijvoorbeeld de homepage ontwikkelen we ook de andere pagina’s die je graag wilt laten maken.

Thomas Kleverlaan

Web ontwikkelaar

Wilt u meer weten over onze website ontwikkeling mogelijkheden?

Dank u! Uw inzending is ontvangen!

Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Gerelateerd aan webshop ontwikkeling

MS Montage

Kunststof Kozijnen Expert in Enschede

Website ontwikkeling
Bekijk project >
Dekker Bouw

Al 18 jaar gespecialiseerd in aan en op bouw

Website ontwikkeling
Bekijk project >

Ontdek meer diensten