Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Whatsapp button om contact op te nemen met Thomas van Thab Design

Diensten

Website ontwikkeling

De beste website bouwers zullen het je unaniem vertellen: WordPress is de beste keuze voor jouw bedrijf. Van groot tot klein en met tal van koppelingen tot heel eenvoudig: het maakt de website ontwikkeling makkelijk. Bovendien heb je dankzij het WordPress CMS zelf de touwtjes in handen, ook zonder verdere technische kennis.

Website ontwikkeling door specialisten

Wij zijn jouw WordPress specialist in Oostzaan bij Alkmaar, Noord-Holland. Dus wil je een website laten maken en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn in WordPress? Het is een CMS, een Content Management Systeem. Dat vormt het basisplatform, waar we een uniek webdesign aan toevoegen. En waar allerlei plugins voor beschikbaar zijn, voor iedere denkbare praktische functionaliteit.

Als WordPress bureau zorgen wij ervoor dat we de website voor je maken die jij graag wilt gebruiken. Dus zoek je naar maatwerk, wil je een uniek design of denk je aan specifieke functies? Zelfs als je een bestaande website hebt waarvan je het beste wilt behouden kunnen we je daarmee uitstekend helpen.

Tip: laat je een website in WordPress maken? Dan staat de basis meteen goed ingesteld voor een betere vindbaarheid (SEO). Bovendien kunnen we je daarover specifiek adviseren.

Waarom Thab Design?

We zijn jouw WordPress website bureau, met veel ervaring met dit CMS. Dat betekent dat we de professionele website ontwikkeling voor je aanbieden, terwijl je daar een scherpe prijs voor betaalt. We kennen de snelkoppelingen om gebruik te maken van wat er al beschikbaar is. Daar voegen we vervolgens een uniek ontwerp aan toe, zodat jouw website de uitstraling krijgt waar je blij van wordt.

En wil je ook meteen een logo of een complete huisstijl laten ontwerpen? We voegen het allemaal voor je samen, net als de reclame-uitingen die je daarna wilt doen. Zo weet je zeker dat je op de website en in alle andere communicatievormen dezelfde taal spreekt. Uiteraard laten we je graag een aantal voorbeelden zien van andere websites, huisstijlen en reclame materialen die we voor klanten ontwikkelden.

Web ontwikkelaar Thomas Kleverlaan

Thomas Kleverlaan

Web ontwikkelaar
Wilt u meer weten over onze website ontwikkeling mogelijkheden?
Vraag Thomas

Sneller online vindbaar
met onze bewezen aanpak

Onze bewezen 6-stappen methode resulteert niet alleen in een op maat gemaakte oplossing voor jouw bedrijf, maar ook zorgt voor een transparante en betrokken ervaring van begin tot eind. Zodat jij een website krijgt waar je trots op kan zijn.
01

Kennismaking

We beginnen met een goed gesprek om jouw doelen te begrijpen en in kaart te brengen. Zo zorgen we ervoor dat we snel en precies leveren wat je nodig hebt.
02

Wireframes

De wireframes zijn de blauwdruk van jouw website of webshop. Dit helpt ons om snel te werken en geeft jouw meteen een helder beeld van het eindresultaat.
03

Design

Wij transformeren de wireframes in aantrekkelijke maatwerk ontwerpen die jouw klanten aanspreken en jouw bedrijf snel en professioneel online presenteren.
04

Ontwikkeling

Nadat jouw ontwerpen perfect zijn afgestemd, zetten we deze met zorg en snelheid om in een werkende website via Webflow, zodat je razendsnel online bent en klaar om je bedrijf te laten groeien.
05

Live gang

We zorgen dat jouw website of webshop snel en soepel online staat met betrouwbare hosting, zodat je onmiddellijk kunt starten met het verwelkomen van bezoekers op je nieuwe website.
06

Blijven groeien

Ook na de lancering zijn we er voor je. Voor snelle hulp bij vragen, updates of SEO-optimalisatie kun je altijd bij ons terecht. We zijn goed bereikbaar en staan klaar om te zorgen dat jouw online bedrijf blijft bloeien.

Thomas Kleverlaan

Web ontwikkelaar

Wilt u meer weten over onze website ontwikkeling mogelijkheden?

Dank u! Uw inzending is ontvangen!

Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Laatste projecten

Overtuigt online met een maatwerk website.

Even sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij beantwoorden al je vragen - en doen je graag een persoonlijk voorstel. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor maatwerk webflow website.

Check mark
Professioneel (en bewezen) webdesign
Check mark
Responsieve webdesign die perfect werkt op alle apparaten
Check mark
Je klant krijgt supersnelle laadtijden en optimale prestaties.
Check mark
Jouw website binnen 4 tot 6 weken online
Klanten geven ons een 4,8
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Lock icon voor verzegelde versturing
Wij gaan veilig met je gegevens om

Ontdek meer diensten

Gratis scan

Meer uit je website halen?

Laat je website gratis beoordelen door een echte expert!
Website voorbeeld van Dekker Bouw
Bedankt voor het insturen van je website! 
Binnen 24 uur krijg je de scan terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.