Website laten maken Alkmaar šŸš€

Ben je op zoek naar een professionele partij voor een website laten maken in Alkmaar? Zoek niet verder! Thab Design is dƩ specialist in het ontwerpen en bouwen van effectieve, aantrekkelijke en conversie gerichte Webflow websites. Met onze jarenlange ervaring en passie voor webdesign, zorgen wij ervoor dat jouw website er niet alleen goed uitziet, maar ook resultaten oplevert voor je bedrijf.

Check mark
Boost je zichtbaarheid šŸ“ˆ met een SEO-geoptimaliseerde Webflow website
Check mark
Geniet van een responsieve website die perfect werkt op alle apparaten
Check mark
Ervaar supersnelle laadtijden en optimale prestaties.
Sterren van reviews
4,8/5 op basis van 6+ reviews
Thomas en Abel die een website aan het ontwerpen zijn voor een klant uit Alkmaar

We hebben gewerkt met geweldige bedrijven

Whatsapp button om contact op te nemen met Thomas van Thab Design
Klanten geven ons een 4,8

Waarom je een nieuwe website
door ons laat maken

Ben je net gestart als ondernemer en wil je direct goed zichtbaar zijn? Of is het moment aangebroken voor een professionele website die je daadwerkelijk leads oplevert? Wij begrijpen je ambities en zorgen dat jouw website perfect aansluit bij je bedrijfsdoelen.
Kom vandaag nog in gesprek!
Wij tillen je website naar een hoger niveau!
Website mockup van Doggy Allround en MS Montage websites die wij gemaakt hebben voor bedrijven in Alkmaar.

Responsieve webdesign

Wij zorgen ervoor dat je website vloeiend werkt op alle apparaten, met optimale weergave en gebruiksvriendelijkheid, ongeacht het schermformaat.

Boost je zichtbaarheid

Verbeter je online vindbaarheid met onze doordachte SEO-strategieƫn, waarbij we zowel de inhoud als de technische aspecten van je site finetunen voor maximale zichtbaarheid.

Supersnelle laadtijden

Ervaar de snelheid met onze Webflow websites die zorgen voor bliksemsnelle laadtijden, essentieel voor zowel gebruikersgemak als SEO-ranking.

Persoonlijke touch online

Ontvang een webdesign die jouw unieke merkidentiteit weerspiegelt, met een persoonlijke touch die jouw verhaal en stijl weergeeft in elk aspect van het ontwerp.

Laatste projecten

Wil je een website laten maken in Alkmaar?

Je wilt dus een webdesign laten maken? Je bent benieuwd wat daar allemaal bij komt kijken, dat begrijpen we volledig! We beginnen met het begrijpen van jouw wensen. Dus heb je al een website of webshop? Of een globaal idee van hoe het eruit moet zien? Welke aspecten of functionaliteiten wil je graag terug zien?

Het onderzoek

Zodra dat duidelijk is gaan wij onderzoek naar concurrentie en jouw ideale doelgroep. Wanneer we daar een helder beeld van hebben gaan we aan de slag met de wireframes. Dit zijn de globale schetsen van je website, in dit stadium wordt duidelijk hoeveel tekst en beeld we nodig hebben en welke pagina's er allemaal moeten komen.

Een professioneel ontworpen website

Zodra jij hier akkoord op gegeven hebt, gaat het echt leuke en creatieve onderdeel beginnen met het ontwerpen van je website! Hier komen alle elementen samen: denk aan logo, huisstijl, patronen, foto's , lettertypes en kleuren. Dit kan zo uitgebreid als je het maar kan bedenken. Dit hangt geheel af van het doel van de website en wie je er mee aan wilt spreken. Als het ontwerp door jou akkoord is gaan we bouwen!Ā 

Webflow! Het beste CMS voor je bedrijf

Hier begint het technische deel, wij gaan aan de slag met het bouwen van het ontwerp. Dit doen wij in Webflow, hierdoor krijg je een giga snelle website die werkt op elk formaat scherm denkbaar (responsive). Webflow geeft ook de mogelijkheid tot de meest gelikte en mooiste animaties om er een echte ervaring voor je bezoeker van te maken. Hier zetten wij dan bijvoorbeeld ook het CMS (Content management system) op voor bijvoorbeeld blogs of projecten zodat jij die zelf later gemakkelijk kan toevoegen.

De oplevering van de website die je hebt laten maken

4 tot 6 weken later is het dan zo ver! Je website kan live, we zorgen er voor dat alle links van je oude website goed worden doorgestuurd en zorgen voor een optimale migratie. We koppelen Google Analytics en Google Search Console. Op die manier monitoren we je bezoekers en kijken we hoe je presteert in de Google zoekresultaten.Ā 

Website optimalisatie en hoger in google?!

In de fase na de oplevering begint eigenlijk het echte werk pas, we gaan kijken naar optimalisaties. En kijken waar je nog goed kan scoren op google. Dit is vaak een langdurig traject waar wij je bij kunnen ondersteunen voor een betere vindbaarheid en kijken voor een hogere conversie rate. Dit zodat jij het maximale uit je website en je investering er uit haalt! Het zou natuurlijk zonde zijn om dan je website te laten verstoffen.

Webdesign bureau Alkmaar

Als creatief webdesignbureau weten we wat de aandacht trekt en hoe je met jouw bedrijf uitstraalt wat je wilt overbrengen. Dus ben je benieuwd wat er nodig is voor ervaren vertrouwen, voor een frisse stijl of voor het juiste gevoel dankzij voldoende tekst en toelichting met afbeeldingen? Dat is waar we je graag mee helpen.

Thab design, een webdesign bureau uit alkmaar

We zijn jouw webdesign bureau in Alkmaar in. Dankzij doorlopende opdrachten werken we voortdurend aan homepages, landingspaginaā€™s, mobiele ontwerpen en andere online uitingen. Dat doen we standaard responsive, dus automatisch afgestemd op het scherm dat jouw bezoeker, gebruiker of klant uiteindelijk gebruikt. Dat garandeert de beste weergave, waarmee jij overbrengt wat je online wilt vertellen.
ā€
Je kunt de website laten ontwerpen die je wilt, of ons vragen om inspiratie. Dus heb je al een globaal of zelfs concreet idee? We frissen verouderde webdesigns op, creƫeren nieuwe ontwerpen en maken op die manier alles wat jij kunt dromen.

Wat krijg je als je je website laat maken in Alkmaar?

Wanneer je kiest voor Thab Design, kies je voor een partner die met je meedenkt en een website creƫert die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. We bieden een uitgebreid pakket aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw website succesvol is. Wij maken gebruiken geen templates, alleen maar maat werk. Zo heb jij altijd waar je naar opzoek bent en alles blijft mogelijk.

Website op maat

Optimaal voor om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Verzamel leads en verhoog je online aanwezigheid.
Check mark
Levertijd: 4 a 6 weken
Check mark
Wireframes
Check mark
Webdesign op maat
Check mark
SEO optimalisatie
Check mark
Gegarandeerd een snelle website
Check mark
6 paginaā€™s gevuld!
Check mark
3 feedback momenten
Check mark
Het nieuwste CMS systeem (webflow)
Check mark
Responsive (Mobiel vriendelijk)
Check mark
De mooiste animaties
Direct een offerte aanvragen
Al vanaf
ā‚¬2500*
Logo van TPR consultancy

Zeer tevreden met Thab Design. Thomas heeft mijn keurig geholpen met het fine tunen van mijn site en het creƫren van een huisstijl op maat. Communicatie ging vlot en zeer professioneel. Zal hier zeker nog een keer in contact mee komen.

Sterren van reviews
Timo Raar, eigenaar van TPR Financial Consultancy

Onze kwaliteiten

Wij zijn er bij elke stap bij

Wij zijn trots op ons vermogen om de belangrijkste punten ter discussie te stellen, oud gedrag te ontrafelen, complexe processen te stroomlijnen en een evenwicht te vinden tussen een goed ontwerp en functionele ontwikkeling.

Concept van een website verzinnen

Concept

Wij verzinnen een plan die bij jou bedrijf, op die manier maken wij een website passend bij jouw bedrijf.
Wireframe van de website maken

Wireframes

Het wireframe (schetsen) van de website is een belangrijke stap in het proces van het ontwikkelen van de website. Hier wordt een sterke basis voor de website gecreƫerd.
Ontwerp van een website maken

Ontwerp

Het ontwerp is de een belangrijke fase waarin zich de website vormgeeft met teksten, beeld en kleur. Hier wordt jouw visie omgezet in een praktisch website ontwerp.
Ontwikkeling van een website

Ontwikkeling

Wij bouwen het ontwerp van de website volledig met Ā Webflow uit tot een digitaal product, responsive voor desktop, tablet en telefoon. Een snelle website met schonen codes zodat de gebruikerservaring optimaal wordt.
Teksten en beeldmateriaal (content) van een website maken

Teksten & beeldmateriaal

Het schrijven van teksten en het verzorgen van beeldmateriaal neemt veel tijd in beslag. En wordt altijd erg onderschat, dus heb je geen tijd of wil je dit graag volledig uit handen geven?Ā  Dan helpen wij jou daar ook maar al te graag bij.
Hosting en onderhoud van een website

Hosting & onderhoud

De hosting en onderhoud van een website is een essentieel deel van de werking van de website, wij zorgen nadat de website gebouwd is dat alles tip top in orde blijft werken. Denk aan backups, updates, beveiligingen en alle belangrijke inzichten die jij graag wilt weten.
99
+
Tevreden klanten
100
%
Persoonlijke service
met duidelijk advies
9
+
Jaar aan ervaring
binnen de branche
100
%
Klanttevredenheid
Foto van Thomas Kleverlaan die aan het telefoneren is met een klant van Thab Design

Ben je klaar om jouw website te laten maken in Alkmaar door professionals?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het laten maken van je website in Alkmaar, dan ben je bij Thab Design aan het juiste adres. Met onze expertise in webdesign, Webflow en online marketing, zorgen wij ervoor dat jouw website een succes wordt.

Investeer in het online succes van je bedrijf met een professionele, conversiegerichte en aantrekkelijke Webflow website. Laat Thab Design jouw website maken in Alkmaar en profiteer van onze jarenlange ervaring en bewezen resultaten. Wacht niet langer en neem nu contact met ons op om je project te bespreken. Samen zullen we een website creƫren die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt!
Direct een gratis offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

Wat maakt Thab Design de beste keuze voor het laten maken van mijn website in Alkmaar?

Pijl die omlaag wijst

Thab Design heeft een uitgebreide ervaring in webdesign en we hebben al talloze succesvolle websites ontwikkeld voor bedrijven in Alkmaar en omgeving. Ons team bestaat uit 2 deskundige ontwerpers en bouwers die samenwerken om websites te creƫren die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Welke CMS gebruikt Thab Design voor het bouwen van websites?

Pijl die omlaag wijst

We gebruiken een reeks moderne technologieƫn voor het bouwen van websites gebruiken wij het populaire Webflow CMS. Onze keuze van CMS hangt af van de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw project.

Hoe lang duurt het om een website te laten maken bij Thab Design?

Pijl die omlaag wijst

De tijd die nodig is om een website te bouwen varieert afhankelijk van de complexiteit en specificaties van het project. Tijdens onze eerste gesprek zullen we een schatting geven van de tijdlijn van jouw project.

Maken wij responsieve websites?

Pijl die omlaag wijst

Ja, Thab Design erkent het belang van responsief design in deze tijd van mobiele technologie. Het is nu belangrijker dan ooit dat je website er goed uitziet en functioneert op alle apparaten, en wij zorgen ervoor dat elke website die we ontwerpen en bouwen mobiel responsive is.

Biedt Thab Design ook diensten aan voor het onderhouden van mijn website na de oplevering?

Pijl die omlaag wijst

Ja, bij Thab Design begrijpen we dat een website een Ā platform is dat voortdurend onderhoud en updates nodig heeft. We bieden daarom onderhouds- en hosting diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date, veilig en effectief blijft.

Zorgt Thab Design ook voor de SEO-optimalisatie van mijn website?

Pijl die omlaag wijst

Ja, bij Thab Design integreren we SEO-strategieƫn in onze webdesignpraktijken om ervoor te zorgen dat jouw website goed presteert in zoekmachineresultaten. We gebruiken relevante trefwoorden, kwaliteitscontent en andere SEO-technieken om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines.

Hoeveel kost het om een website te laten maken bij Thab Design in Alkmaar?

Pijl die omlaag wijst

De kosten voor het laten maken van een website variĆ«ren sterk, afhankelijk van factoren zoals het ontwerp, de complexiteit en de functionaliteiten die je nodig hebt. We raden je aan om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke offerte. Doorgaans maken wij maatwerk websites vanaf ā‚¬2500,00.

Waar is jullie kantoor gevestigd voor webdesign in Alkmaar?

Pijl die omlaag wijst

Ons kantoor bevindt zich in de rand van Alkmaar op het volgende adres: https://maps.app.goo.gl/M9nAEf6hDT9c559N6 We verwelkomen je graag voor een persoonlijk gesprek over jouw webdesign behoeften!

Laten we jouw project beginnen

Ons team hoort graag van je. We reageren altijd binnen 24 uur!

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Dank u! Uw inzending is ontvangen!

Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Maak kennis met Abel
Vormgever bij Thab Design
Foto abel die aan het werk is aan een project van een klant van Thab Design

Gratis scan

Meer uit je website halen?

Laat je website gratis beoordelen door een echte expert!
Website voorbeeld van Dekker Bouw
Bedankt voor het insturen van je website!Ā 
Binnen 24 uur krijg je de scan terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.