Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.

MS Montage

Logo design

Webdesign

Website ontwikkeling

Maatwerk website voor MS Montage

Doel

Het doel van dit project was om een duidelijke en gebruiksvriendelijke website te ontwerpen die de unieke kenmerken van MS Montage benadrukt, zoals hun focus op duurzaamheid, energie-efficiëntie en esthetiek. We wilden een website creëren die de bezoekers informeert over de voordelen van kunststof kozijnen en hen overtuigt om voor MS Montage te kiezen.

Uitkomst

We hebben een visueel aantrekkelijk ontwerp gecreëerd, met een kleurenschema en afbeeldingen die passen bij de stijl en identiteit van MS Montage. Daarbij hebben we een redesign van het oude logo gemaakt waardoor het een passend geheel is geworden.

Impact

Ondanks de strakke deadline hebben we de vernieuwde website op tijd afgeleverd voor het nieuwe jaar. MS Montage is klaar om gevonden te worden op Google en met trots hun website te laten zien.

Modern en functioneel website design voor verhoogde conversies
Mockup van de website van ms montage

Functionaliteiten

De website voor MS Montage is ontwikkeld met een reeks functionaliteiten die zijn afgestemd op de behoeften van het bedrijf en hun klanten. Zo is er een responsief ontwerp geïmplementeerd om bezoekers op elk apparaat een optimale ervaring te bieden, en een duidelijke navigatie om gemakkelijk door de website te navigeren. Daarnaast hebben we een 'Over ons'-pagina gecreëerd waarin het verhaal, de ervaring en de voordelen van MS Montage als dé specialist in kunststof kozijnen worden uitgelicht.

Verder biedt de website een diensten-pagina met een gedetailleerd overzicht van de aangeboden diensten, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan kunststof kozijnen. Om potentiële klanten een idee te geven van de kwaliteit van het werk van MS Montage, hebben we een projecten-pagina met een galerij van afgeronde projecten toegevoegd. Om contact opnemen met het bedrijf zo eenvoudig mogelijk te maken, is er een contact-pagina met een gebruiksvriendelijk contactformulier beschikbaar. Tot slot hebben we een offerte-pagina geïntroduceerd, waar bezoekers eenvoudig een offerte kunnen aanvragen voor de dienst waar ze naar op zoek zijn.

MS Montage mobiel design

Responsief design voor MS Montage

Een belangrijk aspect van de website van MS Montage is het responsieve design. Dit zorgt ervoor dat de hele website geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets, naast traditionele desktopcomputers. Dit is essentieel omdat steeds meer mensen hun mobiele apparaten gebruiken om informatie op te zoeken, offertes aan te vragen en contact op te nemen met bedrijven.

Het responsieve design van de MS Montage website zorgt ervoor dat alle bezoekers, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken, een optimale ervaring hebben. Dit draagt bij aan een professionele uitstraling en verhoogt de gebruiksvriendelijkheid. Door de website naadloos te laten werken op verschillende apparaten, kan MS Montage een groter publiek bereiken en zo meer potentiële klanten aantrekken.

Resultaat

MS Montage is zeer tevreden met hun nieuwe website. Het ontwerp en de functionaliteiten sluiten perfect aan bij hun behoeften en doelstellingen. De website helpt hen om hun expertise en diensten op het gebied van kunststof kozijnen effectief te presenteren en draagt bij aan het genereren van nieuwe klanten.

Overzicht van 3 pagina's uit de website van MS Montage

Hoogtepunten

  • Het bouwen van een zeer functionele en visueel aantrekkelijke website in minder dan zes weken.
  • Het creëren van de uitgebreide diensten pagina's met een sterk visuele aanwezigheid
  • Het ontwerpen van een uniek logo wat zich goed aansluit bij de de kernwaardes van het bedrijf

Andere projecten

Whatsapp button om contact op te nemen met Thomas van Thab Design