Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Whatsapp button om contact op te nemen met Thomas van Thab Design

Diensten

Huisstijl

De huisstijl is herkenbaar, wekt vertrouwen en rolt de rode loper uit voor meer rake reclame-uitingen. Onze grafisch ontwerpers weten wat er prikkelt en frissen moeiteloos een verstofte stijl op tot een geslaagd ontwerp dat de aandacht grijpt.

Huisstijl laten maken

Noem het de corporate identity of de smoel van een bedrijf: een eigen huisstijl laten ontwerpen is onmisbaar voor iedere organisatie die zichzelf serieus neemt. Onze grafisch ontwerpers creëren de identiteit die past bij jouw bedrijf. Dat garandeert herkenbaarheid, wekt vertrouwen en zorgt voor precies de uitstraling die je belangrijk vindt.

Het huisstijl ontwerp vormt de basis voor de website, voor visitekaartjes en voor alle andere communicatie en reclame-uitingen. Het ontwerp bevat de kleuren, de vormen, lettertypes en de algemene sfeer die het via alle kanalen moet uitdragen.

Tip: wil je jouw bedrijf opnieuw positioneren of zoek je een huisstijl die weer past bij de groei die je hebt doorgemaakt? Wij frissen de stijl voor je op, of beginnen helemaal opnieuw.

Waarom Thab Design?

Onze huisstijl ontwerpers in Oostzaan bij Alkmaar, Noord-Holland, hebben ervaring en staan creatief te springen om voor je aan de slag te gaan. Wij hebben aan een half woord of globaal idee waarschijnlijk voldoende.

Dus moet de nieuwe huisstijl opvallen en de aandacht trekken, vertrouwen wekken of vooral passen bij de groei die je hebt doorgemaakt? Wat het uitgangspunt ook vormt, wij hebben het waarschijnlijk al eens voor een klant gerealiseerd. Vraag ons dus gerust naar voorbeelden, dan laten we werk zien waar we trots op zijn.

Abel Abels Art director

Abel Abels

Art director
Wilt u meer weten over onze huisstijl mogelijkheden?
Vraag Abel

Zo werken wij

Een goed huisstijl ontwerp houdt wat ons betreft rekening met:
• Vormgeving
• Communicatie
• Gedrag

Voor ons geen huisstijl zonder vormgeving waar onze creatief specialisten enthousiast over zijn. Ondertussen houden we rekening met wat je wilt communiceren, zowel in sfeer als meer concreet in boodschappen. Daarmee leggen we de basis voor het gedrag waartoe jij wilt verleiden. Op die manier is de huisstijl veel meer dan zomaar een combinatie van kleuren, lettertypes en stijlen.

Abel Abels

Art director

Wil je meer weten over jouw nieuwe huisstijl?

Stuur ons een e-mail naar info@thabdesign.nl of gebruik het online contactformulier.
Dan nemen we snel contact met je op.

Dank u! Uw inzending is ontvangen!

Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Gerelateerd aan Huisstijl

Bertram Bakery

Webdesign en branding voor Bertram Bakery

Logo design
Bekijk project >

Ontdek meer diensten