Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Diensten

Webshop ontwikkeling

Een WooCommerce-webshop opent een wereld aan mogelijkheden. Laat een webshop ontwikkelen en creëer het online verkoopkanaal waarmee jij de klus kunt klaren. Dankzij WooCommerce voor WordPress heb jij de touwtjes in handen, zonder dat je daar technische kennis voor nodig hebt.

Webshop ontwikkeling door specialisten

Laat jouw webshop bouwen in WooCommerce door onze ervaren specialisten. Het is een plugin voor WordPress, dat je misschien al gebruikt. De combinatie vormt de meest gekozen oplossing voor een eigen webwinkel, wereldwijd.

WordPress is het technisch basisplatform. We zijn jouw WooCommerce bureau om daar een webshop op te bouwen. Bovendien ontwerpen we de front-end, zoals de gevel die de aandacht trekt en uitnodigt om naar binnen te gaan. Dat combineren we met de technische achterkant, waar orders en andere processen soepel verlopen.

Iedere WooCommerce specialist zal je vertellen dat deze twee elementen belangrijk zijn:

Webshop-ontwerp dat de aandacht trekt
Aan de voorkant wil je vertrouwen wekken en uitnodigen om naar binnen te gaan. Als we jouw webshop bouwen in WooCommerce doen we dat volgens een creatief concept dat de stijl creëert die jij voor ogen hebt.

Betrouwbare en snelle webhosting
Dankzij betrouwbare en snelle (managed) webhosting weet je zeker dat het goed geregeld is. Wij bouwen jouw webshop en zorgen er bij de ontwikkeling voor dat pagina’s en producten razendsnel laden en altijd online beschikbaar zijn.

Waarom Thab Design?

We zijn jouw WooCommerce webshop bouwer in Oostzaan bij Alkmaar, Noord-Holland. Met webshop ontwikkeling komen allerlei disciplines samen waar we sterk in zijn. Zo zorgen we voor een creatief concept, een webshop die technisch goed werkt én adviseren we over jouw online zicht- en vindbaarheid.

Kies de WordPress en WooCommerce specialist die ook weet wat een goed ontwerp is. En die je graag adviseert over online vindbaarheid en de mogelijkheden van een webshop plugin voor de website die je al hebt. Wij weten waar het over hebben, en leggen het je graag uit.

Web ontwikkelaar Thomas Kleverlaan

Thomas Kleverlaan

Web ontwikkelaar
Wilt u meer weten over onze website ontwikkeling mogelijkheden?
Vraag Thomas

Zo werken wij

Heb je al een WordPress website of is de webshop ontwikkeling helemaal nieuw voor je? We gaan uit van jouw wensen en wat er eventueel al beschikbaar is. Of van wat er overboord moet, als je juist opnieuw wilt beginnen.

We schetsen het eerste ontwerp, terwijl we aan de achterkant alvast rekening houden met wat er technisch gebouwd moet worden. Pas na jouw akkoord zetten we de volgende stap. Zo weten we zeker dat we samen in de juiste richting bewegen. Op die manier houd je de webshop ontwikkeling makkelijk zelf bij, terwijl wij ervoor zorgen dat alles netjes binnen de deadline beschikbaar is.

Thomas Kleverlaan

Web ontwikkelaar

Wil je meer weten over onze webshop ontwikkeling
voor jou?

Dank u! Uw inzending is ontvangen!

Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Gerelateerd aan website ontwikkeling

Doggy Allround

Alles voor uw hondenvoeding en uitlaatservice

Webshop ontwikkeling
Bekijk project >
Cosy Amsterdam City Trips

Boeking website voor trips in Amsterdam

Webshop ontwikkeling
Bekijk project >

Ontdek meer diensten

Website ontwikkeling

WordPress websites zijn tegenwoordig niet meer van het internet te slaan. Het is dan ook de meest gebruikte CMS (content management system) over de hele wereld. Niet zo gek want de opties zijn oneindig.

Waarom

Organisaties nemen steeds vaker zakelijke beslissingen op hoog niveau waarvoor diepgaande digitale kennis, relevante gegevens en technische inzichten nodig zijn. Om bij te blijven in een continu veranderend landschap, helpen wij bedrijven hun focus te verleggen naar het genereren van uitzonderlijke waarde voor hun klanten. Als strategische partner werken we snel en efficiënt om toekomstige Fortune 100-bedrijven te helpen hun zakelijke uitdagingen en consumentenbehoeften aan te pakken en suggesties voor verbeteringen te doen. Wij identificeren trends, definiëren doelstellingen en onderscheiden markten die uw bedrijf naar het volgende niveau zullen tillen.

Hoe

Onze aanpak steunt sterk op de principes van Design Thinking. We gebruiken een set van strategische design tools om complexe business modellen en uitdagingen te vereenvoudigen en inzichten om te zetten in een tastbare roadmap met bruikbare en vooral winstgevende oplossingen. Door middel van collaboratieve workshops brengen we ecosystemen, ervaringen en journeys in kaart om tot een klantgeoriënteerd gameplan te komen.

Web ontwikkelaar Thomas Kleverlaan

Thomas Kleverlaan

Web ontwikkelaar
Wilt u meer weten over onze website ontwikkeling mogelijkheden?
Vraag Thomas