Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Whatsapp button om contact op te nemen met Thomas van Thab Design

Diensten

Webshop ontwikkeling

Een WooCommerce-webshop opent een wereld aan mogelijkheden. Laat een webshop ontwikkelen en creëer het online verkoopkanaal waarmee jij de klus kunt klaren. Dankzij WooCommerce voor WordPress heb jij de touwtjes in handen, zonder dat je daar technische kennis voor nodig hebt.

Webshop ontwikkeling door specialisten

Laat jouw webshop bouwen in WooCommerce door onze ervaren specialisten. Het is een plugin voor WordPress, dat je misschien al gebruikt. De combinatie vormt de meest gekozen oplossing voor een eigen webwinkel, wereldwijd.

WordPress is het technisch basisplatform. We zijn jouw WooCommerce bureau om daar een webshop op te bouwen. Bovendien ontwerpen we de front-end, zoals de gevel die de aandacht trekt en uitnodigt om naar binnen te gaan. Dat combineren we met de technische achterkant, waar orders en andere processen soepel verlopen.

Iedere WooCommerce specialist zal je vertellen dat deze twee elementen belangrijk zijn:

Webshop-ontwerp dat de aandacht trekt
Aan de voorkant wil je vertrouwen wekken en uitnodigen om naar binnen te gaan. Als we jouw webshop bouwen in WooCommerce doen we dat volgens een creatief concept dat de stijl creëert die jij voor ogen hebt.

Betrouwbare en snelle webhosting
Dankzij betrouwbare en snelle (managed) webhosting weet je zeker dat het goed geregeld is. Wij bouwen jouw webshop en zorgen er bij de ontwikkeling voor dat pagina’s en producten razendsnel laden en altijd online beschikbaar zijn.

Waarom Thab Design?

We zijn jouw WooCommerce webshop bouwer in Oostzaan bij Alkmaar, Noord-Holland. Met webshop ontwikkeling komen allerlei disciplines samen waar we sterk in zijn. Zo zorgen we voor een creatief concept, een webshop die technisch goed werkt én adviseren we over jouw online zicht- en vindbaarheid.

Kies de WordPress en WooCommerce specialist die ook weet wat een goed ontwerp is. En die je graag adviseert over online vindbaarheid en de mogelijkheden van een webshop plugin voor de website die je al hebt. Wij weten waar het over hebben, en leggen het je graag uit.

Web ontwikkelaar Thomas Kleverlaan

Thomas Kleverlaan

Web ontwikkelaar
Wilt u meer weten over onze website ontwikkeling mogelijkheden?
Vraag Thomas

Sneller online vindbaar
met onze bewezen aanpak

Onze bewezen 6-stappen methode resulteert niet alleen in een op maat gemaakte oplossing voor jouw bedrijf, maar ook zorgt voor een transparante en betrokken ervaring van begin tot eind. Zodat jij een website krijgt waar je trots op kan zijn.
01

Kennismaking

We beginnen met een goed gesprek om jouw doelen te begrijpen en in kaart te brengen. Zo zorgen we ervoor dat we snel en precies leveren wat je nodig hebt.
02

Wireframes

De wireframes zijn de blauwdruk van jouw website of webshop. Dit helpt ons om snel te werken en geeft jouw meteen een helder beeld van het eindresultaat.
03

Design

Wij transformeren de wireframes in aantrekkelijke maatwerk ontwerpen die jouw klanten aanspreken en jouw bedrijf snel en professioneel online presenteren.
04

Ontwikkeling

Nadat jouw ontwerpen perfect zijn afgestemd, zetten we deze met zorg en snelheid om in een werkende website via Webflow, zodat je razendsnel online bent en klaar om je bedrijf te laten groeien.
05

Live gang

We zorgen dat jouw website of webshop snel en soepel online staat met betrouwbare hosting, zodat je onmiddellijk kunt starten met het verwelkomen van bezoekers op je nieuwe website.
06

Blijven groeien

Ook na de lancering zijn we er voor je. Voor snelle hulp bij vragen, updates of SEO-optimalisatie kun je altijd bij ons terecht. We zijn goed bereikbaar en staan klaar om te zorgen dat jouw online bedrijf blijft bloeien.

Thomas Kleverlaan

Web ontwikkelaar

Wil je meer weten over onze webshop ontwikkeling
voor jou?

Dank u! Uw inzending is ontvangen!

Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Gerelateerd aan website ontwikkeling

Doggy Allround

WooCommere webshop en huisstijl voor doggyallround.nl

Webshop ontwikkeling
Bekijk project >
Cosy Amsterdam City Trips

Boeking website voor trips in Amsterdam

Webshop ontwikkeling
Bekijk project >

Ontdek meer diensten