Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Whatsapp button om contact op te nemen met Thomas van Thab Design
Opzoek naar webdesigners uit Alkmaar?

Webdesign Alkmaar

Voelt jouw website verouderd vergeleken met de concurrentie? Als drukbezette ondernemer in Alkmaar heb je geen tijd voor achterstand. Ons webdesign bureau in Alkmaar geeft je de moderne, gebruiksvriendelijke website die je verdient, perfect afgestemd op de verwachtingen van je klanten.

Check mark
Veiligheid voorop met de beste beveiligingsmaatregelen
Check mark
Responsieve website designs die op elk apparaat perfect werken
Check mark
SEO-optimalisatie voor betere vindbaarheid en meer verkeer.
Check mark
Maatwerk website voor een unieke en professionele uitstraling.
Check mark
Snelle laadtijden voor een betere gebruikerservaring.
Check mark
Dagelijkse ondersteuning en updates voor jouw gemak.
Check mark
Visuele aantrekkelijkheid die jouw bedrijf of merk versterkt.
Check mark
Geïntegreerde analytics om je prestaties te volgen en te verbeteren.
Thomas en Abel die aan het werk zijn voor klanten/ bedrijven
Klanten geven ons een 4,8

Waarom je een nieuw webdesign door ons laat maken?

Ben je een ambitieuze ondernemer of bedrijfs eigenaar die klaar is voor een online doorbraak? Zoek je een professioneel website design die echt leads en resultaten oplevert? Wij begrijpen je drive en zorgen ervoor dat jouw website perfect aansluit bij je bedrijfsdoelen, waardoor je online zichtbaarheid en impact toenemen.
Kom vandaag nog in gesprek!
Wij tillen je website naar een hoger niveau!
Website mockup van Doggy Allround en MS Montage websites die wij gemaakt hebben voor bedrijven in Alkmaar.

Responsieve webdesign

Wij zorgen ervoor dat je website vloeiend werkt op alle apparaten, met optimale weergave en gebruiksvriendelijkheid, ongeacht het schermformaat.

Boost je zichtbaarheid

Verbeter je online vindbaarheid met onze doordachte SEO-strategieën, waarbij we zowel de inhoud als de technische aspecten van je site finetunen voor maximale zichtbaarheid.

Supersnelle laadtijden

Ervaar de snelheid met onze Webflow websites die zorgen voor bliksemsnelle laadtijden, essentieel voor zowel gebruikersgemak als SEO-ranking.

Persoonlijke touch online

Ontvang een webdesign die jouw unieke huisstijil weerspiegelt, met een persoonlijke touch die jouw verhaal en stijl weergeeft in elk aspect van het ontwerp.

Wil je een website laten maken in Alkmaar?

Je wilt dus een webdesign laten maken? Je bent benieuwd wat daar allemaal bij komt kijken, dat begrijpen we volledig! We beginnen met het begrijpen van jouw wensen. Dus heb je al een website of webshop? Of een globaal idee van hoe het eruit moet zien? Welke aspecten of functionaliteiten wil je graag terug zien?

Het onderzoek

Zodra dat duidelijk is gaan wij onderzoek naar concurrentie en jouw ideale doelgroep. Wanneer we daar een helder beeld van hebben gaan we aan de slag met de wireframes. Dit zijn de globale schetsen van je website, in dit stadium wordt duidelijk hoeveel tekst en beeld we nodig hebben en welke pagina's er allemaal moeten komen.

Een professioneel webdesign

Zodra jij hier akkoord op gegeven hebt, gaat het echt leuke en creatieve onderdeel beginnen met het ontwerpen van je website! Hier komen alle elementen samen: denk aan logo, huisstijl, patronen, foto's , lettertypes en kleuren. Dit kan zo uitgebreid als je het maar kan bedenken. Dit hangt geheel af van het doel van de website en wie je er mee aan wilt spreken. Als het ontwerp door jou akkoord is gaan we bouwen! 

Webflow! Het beste CMS voor je bedrijf

Hier begint het technische deel, wij gaan aan de slag met het bouwen van het ontwerp. Dit doen wij in Webflow, hierdoor krijg je een giga snelle website die werkt op elk formaat scherm denkbaar (responsive). Webflow geeft ook de mogelijkheid tot de meest gelikte en mooiste animaties om er een echte ervaring voor je bezoeker van te maken. Hier zetten wij dan bijvoorbeeld ook het CMS (Content management system) op voor bijvoorbeeld blogs of projecten zodat jij die zelf later gemakkelijk kan toevoegen.

De oplevering van de website die je hebt laten maken

4 tot 6 weken later is het dan zo ver! Je website kan live, we zorgen er voor dat alle links van je oude website goed worden doorgestuurd en zorgen voor een optimale migratie. We koppelen Google Analytics en Google Search Console. Op die manier monitoren we je bezoekers en kijken we hoe je presteert in de Google zoekresultaten. 

Website optimalisatie en hoger in google?!

In de fase na de oplevering begint eigenlijk het echte werk pas, we gaan kijken naar optimalisaties. En kijken waar je nog goed kan scoren op google. Dit is vaak een langdurig traject waar wij je bij kunnen ondersteunen voor een betere vindbaarheid en kijken voor een hogere conversie rate. Dit zodat jij het maximale uit je website en je investering er uit haalt! Het zou natuurlijk zonde zijn om dan je website te laten verstoffen.

Webdesign bureau Alkmaar

Als creatief webdesign bureau weten we wat de aandacht trekt en hoe je met jouw bedrijf uitstraalt wat je wilt overbrengen. Dus ben je benieuwd wat er nodig is voor ervaren vertrouwen, voor een frisse stijl of voor het juiste gevoel dankzij voldoende tekst en toelichting met afbeeldingen? Dat is waar we je graag mee helpen.

Thab design, een webdesign bureau uit alkmaar

We zijn jouw webdesign bureau in Alkmaar in. Dankzij doorlopende opdrachten werken we voortdurend aan homepages, landingspagina’s, mobiele ontwerpen en andere online uitingen. Dat doen we standaard responsive, dus automatisch afgestemd op het scherm dat jouw bezoeker, gebruiker of klant uiteindelijk gebruikt. Dat garandeert de beste weergave, waarmee jij overbrengt wat je online wilt vertellen.

Je kunt de website laten ontwerpen die je wilt, of ons vragen om inspiratie. Dus heb je al een globaal of zelfs concreet idee? We frissen verouderde webdesigns op, creëeren nieuwe ontwerpen en maken op die manier alles wat jij kunt dromen.

Wat maakt jullie webdesign in Alkmaar uniek?

Pijl die omlaag wijst

Onze aanpak in webdesign is volledig gepersonaliseerd. We nemen de tijd om jouw bedrijf en doelen te begrijpen, zodat we een website kunnen ontwerpen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en geoptimaliseerd voor jouw specifieke bedrijfsbehoeften.

Hoe zorgen jullie voor een mobielvriendelijke website?

Pijl die omlaag wijst

We zorgen ervoor dat jouw website volledig responsief is. Dit betekent dat het ontwerp zich automatisch aanpast aan verschillende schermformaten, van desktops tot smartphones, om een optimale gebruikerservaring te garanderen.

Kan ik mijn bestaande website laten vernieuwen?

Pijl die omlaag wijst

Absoluut! We kunnen jouw huidige website een complete make-over geven, waarbij we de nieuwste ontwerptrends en technologieën gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw website modern en effectief blijft.

Hoe lang duurt het om een nieuwe website Alkmaar te ontwikkelen?

Pijl die omlaag wijst

De tijdsduur voor het ontwikkelen van een website kan variëren afhankelijk van de complexiteit en specifieke vereisten. Over het algemeen streven we ernaar om projecten binnen enkele weken 4 tot 6 weken af te ronden afhankelijk van de grootte van het project.

Hoe belangrijk is website veiligheid en hoe garanderen jullie dit?

Pijl die omlaag wijst

Veiligheid is voor ons een topprioriteit, vooral voor bedrijven met gevoelige informatie. Wij implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waaronder SSL-certificaten, veilige hosting, en regelmatige updates om de bescherming van jouw website en de gegevens van jouw gebruikers te waarborgen.

Welk CMS gebruiken wij?

Pijl die omlaag wijst

Wij bouwen onze website allemaal binnen Webflow. Het is volgens ons ;) wel het beste platform om te creëren, samen te werken en websites te bouwen die jij zonder kennis van code eenvoudig zelf kunt bijhouden. Benieuwdhoe we webflow voor jou kunnen inzetten? Lees er hier alles over wat je moet weten

Bieden jullie ook ondersteuning na de lancering van de website?

Pijl die omlaag wijst

Ja, wij bieden doorlopende ondersteuning, onderhoudsdiensten en SEO optimalisatie om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal blijft functioneren en up-to-date blijft met de laatste webtrends en technologieën.

Sneller online vindbaar
met onze bewezen aanpak

Onze bewezen 6-stappen methode resulteert niet alleen in een op maat gemaakte oplossing voor jouw bedrijf, maar ook zorgt voor een transparante en betrokken ervaring van begin tot eind. Zodat jij een website krijgt waar je trots op kan zijn.
01

Kennismaking

We beginnen met een goed gesprek om jouw doelen te begrijpen en in kaart te brengen. Zo zorgen we ervoor dat we snel en precies leveren wat je nodig hebt.
02

Wireframes

De wireframes zijn de blauwdruk van jouw website of webshop. Dit helpt ons om snel te werken en geeft jouw meteen een helder beeld van het eindresultaat.
03

Design

Wij transformeren de wireframes in aantrekkelijke maatwerk ontwerpen die jouw klanten aanspreken en jouw bedrijf snel en professioneel online presenteren.
04

Ontwikkeling

Nadat jouw ontwerpen perfect zijn afgestemd, zetten we deze met zorg en snelheid om in een werkende website via Webflow, zodat je razendsnel online bent en klaar om je bedrijf te laten groeien.
05

Live gang

We zorgen dat jouw website of webshop snel en soepel online staat met betrouwbare hosting, zodat je onmiddellijk kunt starten met het verwelkomen van bezoekers op je nieuwe website.
06

Blijven groeien

Ook na de lancering zijn we er voor je. Voor snelle hulp bij vragen, updates of SEO-optimalisatie kun je altijd bij ons terecht. We zijn goed bereikbaar en staan klaar om te zorgen dat jouw online bedrijf blijft bloeien.

Wat is de investering van een webdesign Alkmaar?

Wat een website in Alkmaar bij ons moet kosten? Transparant: dat zijn onze prijzen voor jouw maatwerk website. Je betaalt één keer voor de ontwikkeling, helemaal gemaakt met jouw doelen en behoeften. Elke maand zorgen we voor een veilige, goed onderhouden en supersnelle website. Jouw website is klaar voor nu én de toekomst, met een design dat perfect past bij jouw bedrijf.

Webdesign op maat

Optimaal voor om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Verzamel klanten en verhoog je online vindbaarheid.
Check mark
Levertijd: 4 a 6 weken
Check mark
Wireframes
Check mark
Webdesign op maat
Check mark
SEO optimalisatie
Check mark
Gegarandeerd een snelle website
Check mark
5 pagina’s gevuld!
Check mark
3 feedback momenten
Check mark
Het nieuwste CMS systeem (Webflow)
Check mark
Responsive (Mobiel vriendelijk)
Check mark
De mooiste animaties
Check mark
Gratis zakelijk e-mailadres
Check mark
Hosting vanaf €49,00 per maand
Claim vandaag nog deze deal
€4999
€2500,*

Overtuigt online met een maatwerk website.

Even sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij beantwoorden al je vragen - en doen je graag een persoonlijk voorstel. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor maatwerk Webflow website.

Check mark
Professioneel (en bewezen) webdesign
Check mark
Responsieve webdesign die perfect werkt op alle apparaten
Check mark
Je klant krijgt supersnelle laadtijden en optimale prestaties.
Check mark
Jouw website binnen 4 tot 6 weken online
Klanten geven ons een 4,8
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Lock icon voor verzegelde versturing
Wij gaan veilig met je gegevens om

Laatste projecten

Ontdek meer diensten

Gratis scan

Meer uit je website halen?

Laat je website gratis beoordelen door een echte expert!
Website voorbeeld van Dekker Bouw
Bedankt voor het insturen van je website! 
Binnen 24 uur krijg je de scan terug.
Oops! Something went wrong while submitting the form.