Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Diensten

Webdesign laten ontwerpen

Het webdesign verwondert, verleidt en creëert vertrouwen bij bezoekers. Of we het beste webdesign bureau van Alkmaar zijn laten we natuurlijk aan jou, maar hoe we daar professioneel aan werken lichten we je wel graag toe.

Webdesign laten maken

Een webdesign laten maken: wat komt daarbij kijken? We beginnen met het begrijpen van jouw wensen. Dus heb je al een website of webshop? Of een globaal idee van hoe het eruit moet zien?

Het website ontwerp is een combinatie van vorm, functionaliteit en stijl of sfeer. Wij laten al die elementen samenkomen, bijvoorbeeld in Webflow, WordPress of in combinatie met WooCommerce.

Als creatief webdesign bureau weten we wat de aandacht trekt en hoe je met jouw bedrijf uitstraalt wat je wilt overbrengen. Dus ben je benieuwd wat er nodig is voor ervaren vertrouwen, voor een frisse stijl of voor het juiste gevoel dankzij voldoende tekst en toelichting met afbeeldingen? Dat is waar we je graag mee helpen.

Waarom Thab Design?

We zijn jouw webdesign bureau in Alkmaar in. Dankzij doorlopende opdrachten werken we voortdurend aan homepages, landingspagina’s, mobiele ontwerpen en andere online uitingen. Dat doen we standaard responsive, dus automatisch afgestemd op het scherm dat jouw bezoeker, gebruiker of klant uiteindelijk gebruikt. Dat garandeert de beste weergave, waarmee jij overbrengt wat je online wilt vertellen.

Je kunt de website laten ontwerpen die je wilt, of ons vragen om inspiratie. Dus heb je al een globaal of zelfs concreet idee? We frissen verouderde webdesigns op, creëeren nieuwe ontwerpen en maken op die manier alles wat jij kunt dromen.

Web ontwikkelaar Thomas Kleverlaan

Thomas Kleverlaan

Web ontwikkelaar
Wilt u meer weten over onze website ontwikkeling mogelijkheden?
Vraag Thomas

Zo werken wij

Een website laten ontwerpen is een creatief proces. Dat vraagt om samenwerking, allereerst door jouw wensen centraal te stellen. We gaan in gesprek over hoe jij het voor je ziet, met aandacht voor alles wat jij belangrijk vindt.

Aan de hand daarvan schetsen we het eerste design, bijvoorbeeld voor de homepage. Na jouw akkoord werken we dat verder uit, ook voor de andere pagina’s die erbij horen. Zo komen we in overleg tot het webdesign waar jij blij van wordt.

Thomas Kleverlaan

Web ontwikkelaar

Wilt u meer weten over onze webdesign ontwikkeling mogelijkheden?

Dank u! Uw inzending is ontvangen!

Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Gerelateerd aan webdesign

MS Montage

Kunststof Kozijnen Expert in Enschede

Website ontwikkeling
Bekijk project >
Dekker Bouw

Al 18 jaar gespecialiseerd in aan en op bouw

Website ontwikkeling
Bekijk project >

Ontdek meer diensten