Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Whatsapp button om contact op te nemen met Thomas van Thab Design

Diensten

Managed hosting

Maak met managed hosting de beste keuze voor jouw bedrijf. Het is hosting door technisch specialisten, die precies weten wat jouw website, webshop of applicatie nodig heeft. Dus wil je daar zo min mogelijk van weten, behalve dat het gewoon goed werkt? Dat is wat we voor je regelen in Oostzaan bij Alkmaar, Noord-Holland.

Managed hosting door specialisten

Jouw website, webshop of applicatie is in goede handen bij onze technisch specialisten voor managed hosting. Zij stellen alles op de juiste manier voor je in en regelen dat jij daar geen omkijken naar hebt. Je profiteert van drie belangrijke voordelen:

Configuratie op maat
Dankzij maatwerk managed hosting creëren we de optimale hostingomgeving. Dat garandeert een goede werking van de website, webshop of jouw applicatie. 

Tijdbesparend: goed geregeld
Jij bent er minder tijd aan kwijt, omdat wij meer voor je doen. Zo garanderen we je dat het goed geregeld is, terwijl jij er niet mee bezig hoeft te zijn.

Razendsnel en betrouwbaar
Het resultaat is een razendsnelle website, webshop of applicatie. Die bovendien bijzonder betrouwbaar is, dus altijd bereikbaar voor klanten, werknemers en andere bezoekers.

Bovendien zijn we 24/7 beschikbaar voor noodgevallen, en tijdens ruime openingstijden voor alle andere vragen. Met managed hosting kies je voor betrokken begeleiding. Dat voorkomt technisch omkijken, terwijl jij je volledig kunt richten op jouw bedrijf.

Tip: gebruik je al hosting, maar wil je naar ons overstappen? Wij migreren jouw online omgeving. Geef ons aan wat je nu gebruikt, dan leggen we je graag uit hoe we dat aanpakken.

Waarom Thab Design?

Voor onze klanten ontwerpen we al jarenlang websites en webshops waarmee we grafisch de hoogste verwachtingen waarmaken. Daardoor weten we wat er nodig is om die voor bezoekers altijd beschikbaar te maken. Onze ervaring met online garandeert de expertise die er nodig is om de website, webshop of applicatie professioneel te hosten.

Bovendien bieden we op die manier een totaalpakket. Dus wil je het liefst een design laten maken waar je vervolgens zo min mogelijk omkijken naar hebt? Met managed hosting zorgen wij ervoor dat het werkt. Punt uit.

Web ontwikkelaar Thomas Kleverlaan

Thomas Kleverlaan

Web ontwikkelaar
Wilt u meer weten over onze website ontwikkeling mogelijkheden?
Vraag Thomas

Zo werken wij

Met managed hosting nemen we technisch zoveel mogelijk voor je uit handen. Dat betekent dat we zelf inschatten wat er nodig is aan dataverkeer, opslagruimte en bijvoorbeeld databases. We voorkomen technische details waar je geen kaas van hebt gegeten, om jou gewoon te garanderen dat het goed komt.

Thomas Kleverlaan

Web ontwikkelaar

Wil je meer weten over managed hosting?

Stuur ons een e-mail naar info@thabdesign.nl of gebruik het online contactformulier.
Dan nemen we snel contact met je op.

Dank u! Uw inzending is ontvangen!

Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Ontdek meer diensten