Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Bertram Bakery

Logo design

Huisstijl

DTP & Drukwerk

Webdesign en branding voor Bertram Bakery

Doel

Het helpen van Bertram Bakery met het ontwerpen van een nieuw logo met daarbij een bijpassende huisstijl. Om een herkenbaar merk op te zetten.

Uitkomst

Een stralend modern logo die Bertram Bakery helpt een ambachtelijk en modern gevoel te geven aan hun klanten. Het logo wordt op verschillende media uitingen toegepast zoals op de vlaggen en visitekaartjes.

Impact

Het logo zet het bedrijf Bertram Bakery weer vers op de kaart en creëren zo weer een sterkere band met hun klanten.

Vers brood met het logo van Bertram Bakery
mockup van visiekaartje van Bertram Bakery

Vlaggen van het logo van Bertram bakery

Bannier voor het pand

Voor het bedrijfspand van Bertram Bakery staan 3 vlaggenmasten die wij in samenwerking met Rimaxx reclame hebben ontworpen en bevestigt. Het is vanaf de weg duidelijk zichtbaar en zo zien nieuwe en bestaande klanten al snel waar het pand zich bevindt.

Resultaat

Bertram Bakery is erg tevreden met het eindresultaat van het logo. Een strak, modern en logo met daarbij bijpassende een reclamebord, vlaggen en visitekaartjes. Je schept een duidelijk gevoel van wat het bedrijf doet en wat ze willen uitstralen.

Logo van Bertram Bakery geprint op een a4 blaadje

Hoogtepunten

  • Werken met een grote bakkerij in de Nederlandse bakkers industrie.
  • Een logo dat niet alleen mooi is maar ook de uitstraling heeft van kwaliteit

Whatsapp button om contact op te nemen met Thomas van Thab Design