Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Whatsapp button om contact op te nemen met Thomas van Thab Design

Achter de Schermen bij Thab Design

De creatievelingen van
een nieuwe generatie

Bij Thab Design combineren we creativiteit met de nieuwste technologieën om Webflow websites te bouwen die zowel mooi als functioneel zijn. We staan voor eenvoud, stijl en innovatie, en helpen je uniek online te zijn. Met ons stap je moeiteloos over naar de nieuwste generatie online aanwezigheid en zet je je bedrijf op de kaart, rechtstreeks vanuit ons webdesign bureau in het hart van Alkmaar.

Wij zijn een creatief webdesign bureau.

Wij zijn begonnen om bedrijven te helpen
groeien & een blijvende impact te hebben
op de wereld.

Thomas en Abel

Thab is de samentrekking van Thomas Kleverlaan en Abel Abels. Thomas is webdesigner, Abel is grafisch ontwerper. Samen ontwerpen, bedenken en bouwen zij waar jij naar op zoek bent.

Dus zoek je een sterk reclamebureau, specifiek voor B2B of juist een kleiner bureau en met korte lijnen? We combineren de diensten die je nodig hebt om online en offline jouw zichtbaarheid en vindbaarheid te verbeteren. Dus denk je aan een huisstijl, nieuw webdesign of wil je zeker weten dat de hosting goed geregeld is? We zijn full-service, dus helpen jou te ondernemen door te doen waar je goed in bent.
Thomas belt met een klant voor Thab Design
Abel lacht naar de camera

Waarom Thab Design?

Noem ons jouw online marketing bureau of het creatief bureau dat designs voor je maakt. En noem ons het liefst allebei, omdat we als creatief digitaal specialisten het beste van meerdere werelden samenbrengen.

Dus zoek je een full-service online marketing bureau dat begrijpt hoe design, marketing en online bij elkaar komen? Dat is waar we sterk in zijn, en waar we je graag meer over vertellen.

Zo werken wij

We zijn niet zomaar het klassieke reclamebureau dat je misschien kent. Ervaar de voordelen van een klein creatief bureau dat weet wat er B2B nodig is om impact te maken. Jouw wensen of globale concept en idee staan centraal. Daar gaan wij mee aan de slag, om het uit te werken tot een eerste schets of opzet. Na jouw akkoord gaan we door met de andere pagina’s of de rest van het grafisch ontwerp. Ondertussen werken we de techniek of de specificaties alvast voor je uit. Zo zijn we stukken sneller dan je waarschijnlijk gewend bent.

Boek Gratis
Strategiegesprek

Wij komen graag met je in contact, dit gesprek is dan ook echt bedoelt om uw verder te helpen. Als de tijden u niet uitkomen, e-mail ons dan naar info@thabdesign.nl.

Wat onze klanten over ons zeggen

Timo Raar
TPR Financial Consultancy
Zeer tevreden met Thab Design. Thomas heeft mijn keurig geholpen met het fine tunen van mijn site en het creëren van een huisstijl op maat. Communicatie ging vlot en zeer professioneel. Zal hier zeker nog een keer in contact mee komen.
Algonda Rep
Gon kantoor- en thuiszorg
Mooi jong bedrijf, Goed geluisterd naar mijn wensen, en daarbij toevoegingen gemaakt die het geheel de frisse en schone uitstraling geven waar ik naar op zoek was. Reageren snel en doen wat ze zeggen.
Maarten de Groot
Eigenaar Finegoods
Erg goede service bij dit bedrijf. Resultaat exact wat wij verwacht hadden!