Whatsapp button om contact op te nemen met Thomas van Thab Design

Webdesign Alkmaar

Ben je op zoek naar een professionele partij voor een webdesign laten maken in Alkmaar? Zoek niet verder! Thab Design is dé specialist in het ontwerpen en bouwen van effectieve, aantrekkelijke en conversie gerichte Webflow websites. Met onze jarenlange ervaring en passie voor webdesign, zorgen wij ervoor dat jouw website er niet alleen goed uitziet, maar ook resultaten oplevert voor je bedrijf.

Check mark
Boost je zichtbaarheid 📈 met een SEO-geoptimaliseerde Webflow website
Check mark
Geniet van een responsieve webdesign die perfect werkt op alle apparaten
Check mark
Ervaar supersnelle laadtijden en optimale prestaties.
Sterren van reviews
4,8/5 op basis van 6+ reviews
Thomas en Abel die aan het werk zijn voor klanten/ bedrijven

We hebben gewerkt met geweldige bedrijven

Webdesign in Alkmaar

Een webdesign laten ontwerpen: wat komt daarbij kijken? We beginnen met het begrijpen van jouw wensen. Dus heb je al een website of webshop? Of een globaal idee van hoe het eruit moet zien?

Het website ontwerp is een combinatie van vorm, functionaliteit en stijl of sfeer. Wij laten al die elementen samenkomen, bijvoorbeeld in Webflow, WordPress of in combinatie met WooCommerce.

Als creatief webdesign bureau weten we wat de aandacht trekt en hoe je met jouw bedrijf uitstraalt wat je wilt overbrengen. Dus ben je benieuwd wat er nodig is voor ervaren vertrouwen, voor een frisse stijl of voor het juiste gevoel dankzij voldoende tekst en toelichting met afbeeldingen? Dat is waar we je graag mee helpen.


Meer dan alleen Webdesign in Alkmaar

Of je nu een lokaal bedrijf in Alkmaar hebt, de hele regio bedient of internationaal ambities hebt, Thab Design staat voor je klaar. Meer leads, hogere conversies en een betere online zichtbaarheid zijn wat wij beloven. En met Webflow zorgen we ervoor dat je site niet alleen goed functioneert, maar ook top scoort in zoekmachines.


Waarom Thab Design?

We zijn jouw webdesign bureau in Alkmaar in. Dankzij doorlopende opdrachten werken we voortdurend aan homepages, landingspagina’s, mobiele ontwerpen en andere online uitingen. Dat doen we standaard responsive, dus automatisch afgestemd op het scherm dat jouw bezoeker, gebruiker of klant uiteindelijk gebruikt. Dat garandeert de beste weergave, waarmee jij overbrengt wat je online wilt vertellen.

Je kunt de website laten ontwerpen die je wilt, of ons vragen om inspiratie. Dus heb je al een globaal of zelfs concreet idee? We frissen verouderde webdesigns op, creëeren nieuwe ontwerpen en maken op die manier alles wat jij kunt dromen.

Laatste projecten

Waarom kiezen voor Thab Design?

Bij Thab Design begrijpen we dat je website een cruciale rol speelt in het succes van je bedrijf. Daarom zetten we ons in om een website te bouwen die aan al je wensen en eisen voldoet. Wij bieden:
2 telefoons die de mobiele weergave van de website van ms montage weergeven
Check mark

Professioneel webdesign

Ons team van ervaren ontwerpers zorgt voor een website die niet alleen mooi, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk is. We houden rekening met de laatste webdesign trends en passen deze toe op jouw website.
Check mark

Webflow experts

Thab Design is gespecialiseerd in het bouwen van websites met het Webflow platform. Hiermee ben je verzekerd van een responsive, snelle en makkelijk te onderhouden website.
Check mark

SEO optimalisatie

We zorgen ervoor dat je website goed vindbaar is in zoekmachines door SEO optimalisatie toe te passen op de content en techniek van je site.
Check mark

Conversiegericht ontwerp

Onze ontwerpen zijn gericht op het behalen van resultaten. We maken gebruik van effectieve landingspagina's en social proof om bezoekers te overtuigen en te converteren naar klanten.

Sneller online vindbaar
met onze bewezen aanpak

Onze bewezen 6-stappen methode resulteert niet alleen in een op maat gemaakte oplossing voor jouw bedrijf, maar ook zorgt voor een transparante en betrokken ervaring van begin tot eind. Zodat jij een website krijgt waar je trots op kan zijn.
01

Kennismaking

We beginnen met een goed gesprek om jouw doelen te begrijpen en in kaart te brengen. Zo zorgen we ervoor dat we snel en precies leveren wat je nodig hebt.
02

Wireframes

De wireframes zijn de blauwdruk van jouw website of webshop. Dit helpt ons om snel te werken en geeft jouw meteen een helder beeld van het eindresultaat.
03

Design

Wij transformeren de wireframes in aantrekkelijke maatwerk ontwerpen die jouw klanten aanspreken en jouw bedrijf snel en professioneel online presenteren.
04

Ontwikkeling

Nadat jouw ontwerpen perfect zijn afgestemd, zetten we deze met zorg en snelheid om in een werkende website via Webflow, zodat je razendsnel online bent en klaar om je bedrijf te laten groeien.
05

Live gang

We zorgen dat jouw website of webshop snel en soepel online staat met betrouwbare hosting, zodat je onmiddellijk kunt starten met het verwelkomen van bezoekers op je nieuwe website.
06

Blijven groeien

Ook na de lancering zijn we er voor je. Voor snelle hulp bij vragen, updates of SEO-optimalisatie kun je altijd bij ons terecht. We zijn goed bereikbaar en staan klaar om te zorgen dat jouw online bedrijf blijft bloeien.
Logo van TPR consultancy

Zeer tevreden met Thab Design. Thomas heeft mijn keurig geholpen met het fine tunen van mijn site en het creëren van een huisstijl op maat. Communicatie ging vlot en zeer professioneel. Zal hier zeker nog een keer in contact mee komen.

Sterren van reviews
Timo Raar, eigenaar van TPR Financial Consultancy

Veel gestelde vragen

Wat maakt Thab Design de beste keuze voor het laten maken van mijn website in Alkmaar?

Pijl die omlaag wijst

Thab Design heeft een uitgebreide ervaring in webdesign en we hebben al talloze succesvolle websites ontwikkeld voor bedrijven in Alkmaar en omgeving. Ons team bestaat uit 2 deskundige ontwerpers en bouwers die samenwerken om websites te creëren die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Welke CMS gebruikt Thab Design voor het bouwen van websites?

Pijl die omlaag wijst

We gebruiken een reeks moderne technologieën voor het bouwen van websites gebruiken wij het populaire Webflow CMS. Onze keuze van CMS hangt af van de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw project.

Hoe lang duurt het om een website te laten maken bij Thab Design?

Pijl die omlaag wijst

De tijd die nodig is om een website te bouwen varieert afhankelijk van de complexiteit en specificaties van het project. Tijdens onze eerste gesprek zullen we een schatting geven van de tijdlijn van jouw project.

Maken wij responsieve websites?

Pijl die omlaag wijst

Ja, Thab Design erkent het belang van responsief design in deze tijd van mobiele technologie. Het is nu belangrijker dan ooit dat je website er goed uitziet en functioneert op alle apparaten, en wij zorgen ervoor dat elke website die we ontwerpen en bouwen mobiel responsive is.

Biedt Thab Design ook diensten aan voor het onderhouden van mijn website na de oplevering?

Pijl die omlaag wijst

Ja, bij Thab Design begrijpen we dat een website een  platform is dat voortdurend onderhoud en updates nodig heeft. We bieden daarom onderhouds- en hosting diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date, veilig en effectief blijft.

Zorgt Thab Design ook voor de SEO-optimalisatie van mijn website?

Pijl die omlaag wijst

Ja, bij Thab Design integreren we SEO-strategieën in onze webdesignpraktijken om ervoor te zorgen dat jouw website goed presteert in zoekmachineresultaten. We gebruiken relevante trefwoorden, kwaliteitscontent en andere SEO-technieken om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines.

Hoeveel kost het om een website te laten maken bij Thab Design in Alkmaar?

Pijl die omlaag wijst

De kosten voor het laten maken van een website variëren sterk, afhankelijk van factoren zoals het ontwerp, de complexiteit en de functionaliteiten die je nodig hebt. We raden je aan om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke offerte. Doorgaans maken wij maatwerk websites vanaf €2500,00.

Waar is jullie kantoor gevestigd voor webdesign in Alkmaar?

Pijl die omlaag wijst

Ons kantoor bevindt zich in de rand van Alkmaar op het volgende adres: Laat 49, 1811 EB Alkmaar We verwelkomen je graag voor een persoonlijk gesprek over jouw webdesign behoeften!

Overtuigt online met een maatwerk website.

Even sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij beantwoorden al je vragen  en doen je graag een persoonlijk voorstel. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een maatwerk website.

Check mark
Professioneel (en bewezen) webdesign
Check mark
Responsieve webdesign die perfect werkt op alle apparaten
Check mark
Je klant krijgt supersnelle laadtijden en optimale prestaties.
Check mark
Jouw website binnen 4 tot 6 weken online
Klanten geven ons een 4,8
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Lock icon voor verzegelde versturing
Wij gaan veilig met je gegevens om