Whatsapp button om contact op te nemen met Thomas van Thab Design
Sterren van reviews
4,8/5 op basis van 6+ reviews

Investeer in de toekomst: Laat een website maken die écht resultaten oplevert

Geef jouw online potentieel een flinke boost met een unieke, slim ontworpen website die jouw doelgroep aantrekt en je bedrijf helpt om blijvend succes te boeken.

Gratis afspraak maken

We hebben gewerkt met geweldige bedrijven

Laat jouw bedrijf groeien door betere
online zichtbaarheid

Zet jouw onderneming in de schijnwerpers met een fantastische, professioneel ontworpen website van Thab Design. Ons ervaren team van webdesigners en -ontwikkelaars gaat voor elke klant aan de slag om een unieke, op maat gemaakte oplossing te creëren die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelen en doelgroep. Bij Thab Design snappen we dat jouw website het online visitekaartje van je bedrijf is. Daarom zorgen we ervoor dat jouw website er niet alleen geweldig uitziet, maar ook geoptimaliseerd is voor zoekmachines en gebruiksvriendelijk op alle apparaten.

Custom ontwerp

Elke website wordt op maat ontworpen voor de eind gebruiker (jouw klanten!)

Razend snel

Wij zorgen er voor dat je nieuwe website razend snel is en dat Google hem goed kan vinden.

Conversie gericht

Wij zorgen er voor dat mensen gemakkelijk het doel van jouw website kunnen vervullen! Zoals het laten invullen van een contactformulier of het bestellen van een product.

Extra veilig

De beveiliging van je website is erg belangrijk! Dit is bij ons altijd een prioriteit zodat jij daar nooit problemen mee hebt.

Doggy Allround en Dekker Bouw responsive website voorbeeld
Logo van TPR consultancy

Zeer tevreden met Thab Design. Thomas heeft mijn keurig geholpen met het fine tunen van mijn site en het creëren van een huisstijl op maat. Communicatie ging vlot en zeer professioneel. Zal hier zeker nog een keer in contact mee komen.

Timo Raar, eigenaar van TPR Financial Consultancy

Onze kwaliteiten

Wij zijn er bij elke stap bij

Wij zijn trots op ons vermogen om de belangrijkste punten ter discussie te stellen, oud gedrag te ontrafelen, complexe processen te stroomlijnen en een evenwicht te vinden tussen een goed ontwerp en functionele ontwikkeling.

Concept van een website verzinnen

Concept

Wij verzinnen een plan die bij jou bedrijf, op die manier maken wij een website passend bij jouw bedrijf.
Wireframe van de website maken

Wireframes

Het wireframe (schetsen) van de website is een belangrijke stap in het proces van het ontwikkelen van de website. Hier wordt een sterke basis voor de website gecreëerd.
Ontwerp van een website maken

Ontwerp

Het ontwerp is de een belangrijke fase waarin zich de website vormgeeft met teksten, beeld en kleur. Hier wordt jouw visie omgezet in een praktisch website ontwerp.
Ontwikkeling van een website

Ontwikkeling

Wij bouwen het ontwerp van de website volledig met  Webflow uit tot een digitaal product, responsive voor desktop, tablet en telefoon. Een snelle website met schonen codes zodat de gebruikerservaring optimaal wordt.
Teksten en beeldmateriaal (content) van een website maken

Teksten & beeldmateriaal

Het schrijven van teksten en het verzorgen van beeldmateriaal neemt veel tijd in beslag. En wordt altijd erg onderschat, dus heb je geen tijd of wil je dit graag volledig uit handen geven?  Dan helpen wij jou daar ook maar al te graag bij.
Hosting en onderhoud van een website

Hosting & onderhoud

De hosting en onderhoud van een website is een essentieel deel van de werking van de website, wij zorgen nadat de website gebouwd is dat alles tip top in orde blijft werken. Denk aan backups, updates, beveiligingen en alle belangrijke inzichten die jij graag wilt weten.
150+
Tevreden klanten
100%
Persoonlijke service
met duidelijk advies
9+
Jaar aan ervaring
binnen de branche
100%
Klanttevredenheid

Veel gestelde vragen

Wat kost een website om te laten maken?

Pijl die omlaag wijst

Bij ons start een website project vanaf €2500,- en een webshop vanaf 3500,- hiermee zijn wij niet de goedkoopste. Maar dat is dan ook niet onze bedoeling. De prijzen van een website laten maken verschillen heel veel, wij hebben hier dan ook een uitgebreide blog aan gewijd om jou duidelijk het verschil uit te leggen.

Hoelang duurt het om een website te laten maken

Pijl die omlaag wijst

Het duurt gemiddeld 4 tot 6 weken om bij ons een website te laten maken afhankelijk van de complexiteit van de website of shop. Ook hangt het af hoe snel jij alles kan aanleveren.

Ik heb al een website maar daar ben ik niet tevreden mee

Pijl die omlaag wijst

Wij staan altijd open om te kijken naar verbeteringen, wij helpen je dus ook graag als je al een website hebt. Schroom niet om contact met ons op te nemen, dat kost namelijk helemaal niks (;

In welk CMS maken wij websites?

Pijl die omlaag wijst

Wij maken website in 2 verschillende CMS content management system, namelijk WordPress en een nieuwe speler genaamd Webflow. Wij kijken naar jouw wensen en kijken daarna welk CMS hier het beste op aansluit. Heb je zelf een voorkeur? Dat kan je natuurlijk altijd aangeven.

Doen wij ook hosting en onderhoud van websites?

Pijl die omlaag wijst

Ja zeker! Dat doen wij maar al te graag voor jou. Het vastleggen van domeinnamen en koppelen met hosting is voor ons dagelijkse kost, wij zorgen dat alles goed staat ingesteld zonder dat jij daar omkijken naar hebt. Regel je het liever zelf? Dat kan natuurlijk ook.

Schrijven wij ook zelf SEO teksten?

Pijl die omlaag wijst

Wij hebben een groot netwerk aan gespecialiseerde tekstschrijvers die ons bijstaan bij het schrijven van de juiste teksten! Jij geeft in een interview aan bij ons wat je wensen zijn en hoe jij graag je klanten aanspreekt. Dan zorgen wij ervoor dat de teksten helemaal netjes aansluiten bij het custom ontwerp van de website.

Laten we jouw project beginnen

Ons team hoort graag van je. We reageren altijd binnen 24 uur!

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Dank u! Uw inzending is ontvangen!

Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Maak kennis met Abel
Vormgever bij Thab Design
Foto abel die aan het werk is aan een project van een klant van Thab Design